Απίστευτα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Γερμανία! (pics+vid)

Η ποδοσφαιρική βία δεν κάνει διακρίσεις σε χώρες και έτσι ο αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα μεταξύ των δύο ομάδων διήρκησε συνολικά 2 ώρες και 20 λεπτά!
Η Φορτούνα προηγήθηκε μόλις στο 26ο δευτερόλεπτο του αγώνα με τον Μπάιστερ, ωστόσο η ομάδα του 'Οτο Ρεχάγκελ ισοφάρισε στο 23' με τον Μπεν-Χατίρα.
Αξιοποιώντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Φορτούνα Ντίσελντορφ πήρε προβάδισμα στο 59' με τον Γιοβάνοβιτς και εκεί άρχισε να ανεβαίνει το θερμόμετρο!
Οι οπαδοί της Χέρτα, βλέποντας την ομάδα τους να χάνει με 2-1 και να θέλει 2 γκολ για να σωθεί, έχοντας μείνει με 10 παίκτες, έριξαν δεκάδες φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας 5λεπτη διακοπή.
Το ματς τελικά ξανάρχισε και η Χέρτα ισοφάρισε με τον Ράφαελ στο 85', με αποτέλεσμα ηΧέρτα να ελπίζει και να μετατρέψει σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά. Ο διαιτητής Βόλφγκανγκ Σταρκ κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεις,
Ωστόσο στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι οπαδοί της Φορτούνα μη μπορώντας να συγκρατηθούν, εισέβαλλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο!
Τελικά χρειάστηκε να περάσουν 21 λεπτά προκειμένου οι εισβολείς της Χέρτα να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις το παιχνίδι κατάφερε να συνεχιστεί για 2 λεπτά, πριν ο Γερμανός διαιτητής σφυρίξει τη λήξη και οι οπαδοί της Φορτούνα μπουν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο.


πηγή : newsbomb.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger