Τι συμβαίνει στον ARIS FM ;;;

ARIS FM 92.8
ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ

19 Οκτωβρίου 2009,μία ημερομηνία «ορόσημο» για χιλιάδες Αρειανούς σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο ARIS FM 92.8 ,ο επίσημος ραδιοφωνικός σταθμός του Άρη πέρνει σάρκα και οστά και εκπέμπει «ζωντανά»  στον αέρα
της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης αλλά και μέσω του Ίντερνετ σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Ταυτόχρονα αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό Συλλόγου στην Ελλάδα.
Τα αυτιά των Αρειανών επιτέλους «απελευθερώνονται» από τη παραπληροφόρηση,τη προπαγάνδα και τη ραδιοφωνική «χαβούζα» όλων των χρόνων που προηγήθηκαν πρίν από την 19 Οκτωβρίου 2009.
Τι συμβαίνει όμως τον τελευταίο καιρό με τον ARIS FM ;
Και πάλι το σήμα του είναι «αδύνατο» στον αέρα με πολλά παράσιτα και η ακρόαση του είναι σχεδόν αδύνατη για τον καθένα από 'μας.
Φυσικά υπάρχει το διαδύκτιο όπου το livestream παίζει κανονικά,όμως αυτό δε μπορεί να αποτελεί και «δικαιολογία» για τους υπεύθυνους του σταθμού (όποιοι και να 'ναι αυτοί).
Το πρόβλημα του σήματος του ARIS FM προσδιορίστηκε πρόσφατα στις κεραίες που πέρνει το σήμα,όμως ακόμα δεν έχει επιδιορθωθεί,απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν οι υπόλοιποι σταθμοί να εκπέμπουν κανονικά και ο μοναδικός σταθμός που έχει προβλήματα να είναι ο ARIS FM !
Ίσως κάποιος μπορεί να επικαλεστεί ότι στον Άρη αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τον ARIS FM,όμως η έλλειψη καθαρής και έγκυρης ενημέρωσης αποτελεί εξίσου μεγάλο πρόβλημα και η αποκατάσταση της βλάβης θα πρέπει να ληφθεί πιο σοβαρά στα υπ'οψιν.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger