H Eυρώπη παίζει μπάλα

Μεγάλα ματς διεξάγονται το διήμερο 25-26/02 στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το Μίλαν-Γιουβέντους να δεσπόζει στην Ιταλία και το Άρσεναλ-Τότεναμ στην Αγγλία.

Στην Πρέμιερσιπ, το Λονδρέζικο ντέρμπι «κλέβει» την παράσταση. Άρσεναλ και Τότεναμ διασταυρώνουν τα... ξίφη τους, καθώς και οι δύο ομάδες θα αναζητήσουν τη νίκη, για να... οριστεί το αφεντικό της πόλης. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Μπλάκμπερν, ενώ η δεύτερη Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από τη Νόργουιτς.

Στην Serie A, το ντέρμπι κορυφής συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» και με ενδεχόμενη νίκη της θα αυξήσει τη διαφορά στο +4, με ένα ματς όμως περισσότερο. Η τρίτη Λάτσιο υποδέχεται στο «Ολίμπικο» τη Φιορεντίνα, η Ουντινέζε ταξιδεύει στη Μπολόνια, ενώ ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο «Σαν Πάολο», μεταξύ της Νάπολι και της Ίντερ.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Τερέζα Ριβέρο». Δύσκολη έξοδος για τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, η οποία ταξιδεύει στη Μαδρίτη να αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Ατλέτικο. Η τρίτη Βαλένθια, υποδέχεται στο «Μεστάγια» την Σεβίλλη σε ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Στη Μπουντεσλίγκα, η πρώτη στη βαθμολογία Ντόρτμουντ υποδέχεται το Αννόβερο ενώ το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στο «Αλιάντς Αρίνα», ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Σάλκε. Κοντά στις πρώτες θέσεις θέλει να παραμείνει η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, η οποία φιλοξενεί το Αμβούργο.

Τέλος, στο Σαμπιονά, μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να μην έγινε... ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε Παρί και Μονπελιέ, ωστόσο έχουν μπροστά τους πολύ δύσκολα ματς. Οι «πρωτευουσιάνοι» δοκιμάζονται σο «Ζερλάν» απέναντι στη Λιόν, ενώ η Μονπελιέ υποδέχεται τη Μπορντό. Η τρίτη Λιλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεν.
πηγή : onsports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger