Ήττα και αποκλεισμός (88-72)

Ο Αυτοκράτορας Άρης βυθισμένος μέσα στα προβλήματα του δε μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της πανίσχυρης Κίμκι γνωρίζοντας την ήττα με 88-72 στη Ρωσία.
Με αυτήν τους την ήττα οι "κίτρινοι" αποχαιρέτησαν το θεσμό του Eurocup και πλέον ο τελευταίος αγώνας με τη Ντόνετσκ στο Αλεξάνδρειο είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.
Ο Άρης πάλεψε στη πρώτη περίοδο παίζοντας καλό μπάσκετ,έμεινε κοντά στο σκορ και έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει την
Κίμκι μέσα στην έδρα,όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Οι Ρώσοι στη δεύτερη περίοδο άρχισαν να παίζουν όμορφο μπάσκετ με αποτέλεσμα να έρθει και η πρώτη διαφορά στην οποία οι "κίτρινοι" δε μπόρεσαν να καλύψουν ποτέ.
Το ημίχρονο έκλεισε με τη Κίμκι να προηγείται με δέκα πόντους διαφορά (48-38)
Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο,η διαφορά ανέβαινε σιγά σιγά με περιορισμένες δυνατότητες από τους παίκτες του Άρη που μάλλον δε πίστεψαν ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Η διαφορά των 16 πόντων με το τέλος της τρίτης περιόδου αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα με τους Ρώσους να έχουν περισσότερες επιλογές στον επιθετικό τομέα.
Ο Άρης στη τελευταία περίοδο δε μπόρεσε να συμμαζέψει τη διαφορά που ούτως οι άλλως δεν είχε και καμοιά ουσία και έτσι γνώρισε εύκολα την ήττα με 88-72 και παράλληλα αποκλείστηκε από το φετινό Eurocup.
Πλέον οι "κίτρινοι" είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν το μοναδικό στοχό που απέμεινε στο πρωτάθλημα και αυτός δεν είναι άλλος από τη προσπάθεια η ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες.
Τα δεκάλεπτα : 22-22, 48-38, 70-54, 88-72

Κίμκι (Κουρτινάιτις): Φριτζόν 8, Βιάλτσεφ 8, Λόντσαρ 14, Κουίν 4, Μόνια 13, Κοστόφ 5, Πούσκοφ, Ντουντού, Ζελαμπάλ 2, Ζουκανένκο 11, Κελάτι 10, Πλάνινιτς 13.

Άρης (Αλεξανδρής): Μαυραϊδής 2, Κερούς 10, Ταπούτος 15, Τσαϊρέλης, Ντέιβις 14, Κρούσιτς 2, Μποχωρίδης, Μπόγρης 8, Μόλντροου 2, Βεργίνης 19.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger