Ψυχρολουσία στο φινάλε για την Ρεάλ

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο έδινε τη νίκη στη Ρεάλ μέσα στη Μόσχα, ωστόσο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Βέρνμπλομ ισοφάρισε για την ΤΣΣΚΑ σε 1-1 και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Η Βασίλισσα ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ, αν ο Ρονάλντο ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια.
Το μοναδικό γκολ των Ισπανών πέτυχε ο Πορτογάλος επιθετικός στο 28ο λεπτό, όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Ρώσων και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο έφτασε τα 17 (33 σύνολο) γκολ στο Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ και έπιασε τον Μοριέντες στη 2η θέση. Στην κορυφή είναι ο Ραούλ με 66 (71 σύνολο και με Σάλκε).
Ομως το γεγονός ότι δεν πέτυχαν δεύτερο γκολ για να κλειδώσουν τη νίκη, το πλήρωσαν ακριβά, καθώς στο 93' ο Βέρνμπλομ, ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των Ισπανών πέτυχε το 1-1 και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.
ΤΣΣΚΑ: Τσεπτσούγκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Μπερεζούτσκι, Ιγκνιασέβιτς, Σενίκοφ, Αλντονίν (68' Χόντα), Βέρνμπλομ, Τόσιτς (82' Νεσίντ), Τζαγκόεφ, Μούσα (64' Ολίσε), Ντουμπία.
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Καγεχόν (74' Κακά), Οζίλ (85' Αλμπιόλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (15' λ.τρ. Ιγκουαϊν).
πηγή : sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger