Άδεια στον Γιακούποβιτς

Απών από την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας ήταν ο Ελντιν Γιακούποβιτς, έχοντας εξασφαλίσει σχετική - επιπλέον - άδεια από τον Μανουέλ Μασάδο. 
Ο Ελβετός τερματοφύλακας βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς από τη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό του Αρη, δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει τα γάντια του βασικού (έχει μόλις μία συμμετοχή), ενώ το κερασάκι προστέθηκε το περασμένο Σάββατο. Στο φιλικό με τη Λίτεξ Λόβετζ, ο Γιακούποβιτς ήταν εκτός αποστολής, κάτι το οποίο δεν περίμενε, βλέποντας αντ΄ αυτού να αγωνίζεται ο μέχρι πρότινος τραυματίας, Μιχάλης Σηφάκης.

Εξάλλου στο προσκλητήριο της Καθαράς Δευτέρας στο Ρύσιο, δεν έδωσαν το παρών οι διεθνείς Φατί και Γιαννιώτας. Ο Νέρι Καστίγιο προπονήθηκε μόνος του, όμως το ιατρικό τιμ της ομάδας εκφράζει την αισιοδοξία πως θα προλάβει το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».
Ότι ακριβώς θα συμβεί, δηλαδή, με τους Ακόστα και Μίσελ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Καλίφα Σανκαρέ, έχοντας επιστρέψει από την άδεια που του είχε χορηγηθεί.   
Επόμενο ραντεβού για τους ποδοσφαιριστές του Αρη, είναι το πρωί της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.
πηγή : novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger