Διπλή ικανοποίηση για Μασάδο

Ο Μανουέλ Μασάδο είδε η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Άρη στις προπονήσεις του να συνδυάζεται με επιστροφή των Νοέ Ακόστα και Μίσελ.
Νοέ Ακόστα και Μίτσελ τέθηκαν και πάλι το απόγευμα της Δευτέρας στη διάθεση του Μανουέλ Μασάδο στις προπονήσεις του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.
Ο Ισπανός μέσος ξεπέρασε τη θλάση που τον είχε ταλαιπωρήσει τις τελευταίες μέρες και ο Βραζιλιάνος αμυντικός το σφίξιμο στους προσαγωγούς που είχε σε όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε και ο Μανώλης Παπαστεριανός παρά τις ενοχλήσεις που είχε αισθανθεί στο εγχειρισμένο αριστερό του γόνατο μετά το φιλικό του Σαββάτου με τη Λίτεξ Λόβετς στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Όσο για τον Νέρι Καστίγιο, ήταν απών και από τη σημερινή προπόνηση ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό που είχε κληρονομήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19/02).
Ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο επιθετικός του Άρη αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού την Τετάρτη, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε για προληπτικούς λόγους ο Πέτρος Τσουκάνης.
Εν τω μεταξύ, συνεπής με την επιστροφή του στις προπονήσεις του Άρη ήταν ο Καλίφα Πάπα Σανκαρέ, μετά την άδεια που του είχε δώσει ο Μασάδο για προσωπικούς λόγους, ενώ απών για μία ακόμη μέρα για τον ίδιο λόγο ήταν ο Έλντιν Γιακούποβιτς.
Στους απόντες ήταν και οι διεθνείς Ρικάρντο Φατί με την εθνική Σενεγάλης και Γιάννης Γιαννιώτας με την Εθνική Ελπίδων, ενώ ο Γιώργος Κατίδης βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στο Λίβερπουλ και στις εγκαταστάσεις της Έβερτον για τριήμερη δοκιμή που ξεκίνησε τη Δευτέρα.
O Φατί βρίσκεται στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής με τον Γάλλο μέσο του Άρη να είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την εθνική Σενεγάλης στο μεθαυριανό (29/02) φιλικό της παιχνίδι με τη Νότιο Αφρική.
πηγή : sport24.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger