Ο Στόιτσκοφ στο «Kλεάνθης Βικελίδης»

Μια μεγάλη προσωπικότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα περάσει το Σάββατο τις πύλες του «Κλ. Βικελίδης». 
Ο Κρίστο Στόϊτσκοφ, ως προπονητής, πια, της Λίτεξ Λόβετζ, θα βρίσκεται στον πάγκο της βουλγαρικής ομάδας, στο φιλικό με τον Αρη. Αναμφισβήτητα η παρουσία του και μόνο αποτελεί «μαγνήτη» για τους φίλους του ποδοσφαίρου οι οποίοι πέραν του αγώνα, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, έναν άνθρωπο που έγραψε τη δική του ιστορία τόσο στη Μπαρτσελόνα, όσο και στην εθνική Βουλγαρίας.
Η Λίτεξ, πραγματοποιεί  προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους και στο πλαίσιο αυτό δίνει και κάποιους φιλικούς αγώνες όπως αυτόν με τον Αρη, αλλά και με την Καλαμαριά την οποία κέρδισε την περασμένη Τετάρτη με 4-0. 
Το μεγάλο όνομα αυτής της ομάδας είναι, το δίχως άλλο, ο προπονητής της: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Εδώ οι άνθρωποι ζουν για το ποδόσφαιρο και αυτό το διαπίστωσα από πρώτο χέρι, στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, το οποίο παρακολούθησα», είπε στο novasports.gr ο Κρίστο Στόϊτσκοφ για να συνεχίσει: «Η αλήθεια είναι πως μου άρεσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες, αλλά δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να αναφέρω ονόματα, γιατί θα δημιουργηθεί θόρυβος, χωρίς να υπάρχει λόγος. Καταλαβαίνετε.».
Όταν, δε, τον ρωτήσαμε, αν επ΄ ευκαιρία της παρουσίας του αυτές τις ημέρες στα ελληνικά γήπεδα, του μπήκε η ιδέα να καθίσει κάποτε στον πάγκο μιας ελληνικής ομάδας, απάντησε: « Η ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει. Αυτό που ξέρω, είναι ότι σήμερα είμαι ο προπονητής της Λίτεξ». Περισσότερος Στόϊτσκοφ το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Βικελίδης».
Μάλιστα η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές για το συγκεκριμένο φιλικό ( στις 15:00 στο Κλ. Βικελίδης).  Πιο συγκεκριμένα η τετράδα προέρχεται από την ΕΠΣ Μακεδονίας και είναι η ακόλουθη: Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης, βοηθοί: Χαδήμογλου Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, τέταρτος: Γαλάτσος Κωνσταντίνος.
Για τον Μανουέλ Μασάδο θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είναι σίγουρο πως φανέλα θα πάρουν οι μέχρι πρότινος τραυματίες Σηφάκης, Παπαστεριανός, Τόχα, Πρίττας, καθώς και ο Καρίμ Σολτάνι ο οποίος καλείται να αποδείξει στον προπονητή του πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.   
πηγή : sport-fm

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger