Aτυχία και Σιδηρόπουλος του στέρησαν τη νίκη (0-0)

Ο ΑΡΗΣ έμεινε όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας παρά τα προβλήματα και τη κακοτυχία που είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τις αναγκαστικές αλλαγές και τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου που «έκλεισε» τα μάτια του σε καυγαλέες περιπτώσεις.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε το παιχνίδι νωθρά ψάχνοντας τα πατήματα του μέσα στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός αυτό,είχαν τη πρωτοβούλια των κινήσεων,όμως ουσιαστικά δεν απείλησαν τους "κίτρινους".
Όσο περνόυσε η ώρα ο ΑΡΗΣ ισορροπούσε τη κατάσταση,κρατούσε τη μπάλα και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20' με τον Καστίγιο που με προσωπική του ενέργεια μπήκε στη περιοχή,πλάσαρε τον Κρέσιτς όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε τη μπάλα.
Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να καταγράφει 1-2 καλές στιγμές,όμως ο πολύ καλός Βελλίδης ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο,με τον ΠΑΟΚ να είναι ελαφρώς καλύτερος.
Όμως αυτό άλλαξε γρήγορα με τον ΑΡΗ να κλείνει τους χώρους στο κέντρο και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του ΠΑΟΚ.
Κορυφαία στιγμή η εκτέλεση φάουλ του Νέτο στο 64'.
Ο Βραζιλιάνος πέρασε τη μπάλα πάνω από το «τείχος» των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ,όμως η μπάλα κατέληξε μόλις λίγα εκατοστά από το δεξί κάθετο δοκάρι ξεγελώντας τον πάγκο του ΑΡΗ αλλά και όλους όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι από το συνδρομητικό κανάλι.
ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ έδειξαν προβλήματα στη τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Άτυχοι στάθηκαν οι "κίτρινοι" με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές των Καστίγιο και Γιαννιώτα με τον Μανουέλ Μασάδο να βρίσκεται στη δύσκολη θέση ανακατεύθυνσης των αγωνιστικών πλάνων.
Οι φόβοι των ανθρώπων αλλά και του κόσμου του ΑΡΗ για «εχθρική» διαιτησία απλά επιβεβαιώθηκε με την απόδοση και τα σφυρίγματα του Σιδηρόπουλου.
Αρχικά "κιτρίνισε" μόλις στο 6' τον Καζναφέρη και λίγο αργότερα στο 18' τον Λαζαρίδη.
Αν αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι και...τόσο κραυγαλέες,τι να πεί κανείς για τη φάση του 63' με τον Γιαννιώτα να φεύγει εμφανές σε πλεονεκτική θέση για γκολ και τον Κρέσιτς να τον ρίχνει στο έδαφος.
Ο ορισμός της κόκκινης κάρτας που διδάσκεται στις σχολές διαιτησίας δεν εφαρμόστηκε ποτέ,με τον Σιδηρόπουλο να βγάζει από το τσεπάκι του τη κίτρινη κάρτα...
Φυσικά ο ΑΡΗΣ αγνοεί καί την...ύπαρξη του πέναλτι.
Ο Νέτο ανατράπηκε στο 86' καθαρά μέσα στη περιοχή του ΠΑΟΚ,όμως δεν υπήρχε καμοία περίπτωση να σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος και να...χαλάσει τη παράδοση και ειδικά μέσα στη Τούμπα...

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Σνάουτσερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Λαζάρ, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (70’ Νιμανί), Γιάννου (80’ Παπάζογλου), Αθανασιάδης

ΑΡΗΣ (Μασάδο): Βελλίδης, Καζναφέρης (51’ Γιαννιώτας (78’ Τριανταφυλλάκος)), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί, Παπαζαχαρίας, Νέτο, Ακόστα, Ουμπίντες, Καστίγιο (57’ Καπετάνος)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger