Καλό «ταξίδι» Βασίλη Τσιβιλίκα-Ανακοινώσεις από ΠΑΕ Άρης και Κοινωνία Μελών Άρη

Ο Βασίλης Τσιβιλίκας,ένας από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους του θεάτρου και του κινηματογράφου,δε βρίσκεται πια ανάμεσα μας.
Ο γνωστός ηθοποιός,γνωστός για τα Αρειανά του αισθήματα,έφυγε εντελώς απρόσμενα σε ηλικία 70 ετών τα ξημερώματα της Τετάρτης (ανακοπή καρδιάς) αφήνοντας τη τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Ο Τσιβιλίκας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1942 και ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας από τις δύο αδερφές του.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο,ενώ συντετριμμένη είναι η σύζυγός του Αλίκη και ολόκληρη η οικογένεια του.
Φοίτησε στο κολέγιο της Θεσσαλονίκης ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του ασχολούμενος με την Αγγλική φιλολογία,όμως η ηθοποιία τελικά τον κέρδισε.
Πρωτομφανίστηκε στο χώρο του θεάτρου το 1965 στη Νέα Ιωνία.
Η πρώτη ταινία που συμμετείχε (1970) ήταν "Η θεία μου η χίπισσα" του Αλέκου Σακελλάριου που τον έκανε διάσημο.
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο η ΠΑΕ Άρης όσο και η Κοινωνία Μελών Άρη για το θάνατο του ηθοποιού.

ΠΑΕ Άρης : "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Τσιβιλίκα που έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά και άδικα στα 70  του χρόνια.
Ο Βασίλης Τσιβιλίκας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στην Ελλάδα και φυσικά γνωστός για τα αρειανά του αισθήματα.
Βασίλη ζωντανός,για πάντα Αρειανός".

Κοινωνία Μελών Άρη : "Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Βασίλη Τσιβιλίκα,εκ των μεγαλύτερων ηθοποιών στην Ελλάδα και γνωστού για τα Αρειανά του αισθήματα,που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών".
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger