Διοίκηση Αθανασιάδη μέχρι το 2014 !

Μέχρι το 2014 παράταση θητείας πήρε η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στη Γενική Συνέλευση της Λέσχης μετά από απόφαση της πλειοψηφίας των μελών της.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Θανάσης Αθανασιάδης πήρε «σαφή εντολή» από τα μέλη της Λέσχης να προχωρήσει στη συμφωνία με επενδυτικό όμιλο (του οποίου όμως ακόμα το όνομα δε γνωστοποιήθηκε) και να φέρει άμεσα στα ταμεία 2,5 εκατ. ευρώ.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ.Θανάσης Αθανασιάδης :

«Έγιναν αλλεπάλληλα ταξίδια και επαφές από εμένα,τον κ.Ορφανίδη και τον κ.Κόντη,με επενδυτικό όμιλο που εξέφρασε ενδιαφέρον να επενδύσει στην Ελλάδα,λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο που υπάρχει.
Η τοποθέτηση χρημάτων προϋποθέτει ότι ο χρηματοδότης δεν θα συμβληθεί με την ΠΑΕ,αλλά με τους εκπροσώπους της.
Μπορούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη εχέγγυα με οποιοδήποτε τρόπο επιστροφής των χρημάτων.
Για την πραγματοποίηση,δεν θα συμβληθεί απευθείας η ΠΑΕ.
Είναι ένα προσωπικό ρίσκο των μελών της.Είναι η ανάληψη του μάνατζμεντ για τα επόμενα τρία χρόνια από σήμερα.
Υπάρχει διασφάλιση του τρόπου επένδυσης ώστε να μην χαθούν τα χρήματα.
Εφόσον υπάρξει η έγκριση,τις επόμενες μέρες θα αρχίσει η υλοποίηση του σχεδίου για την αδειοδότηση και την αξιοποίηση των χρημάτων.
Yπάρχει προοπτική για περαιτέρω διεύρυνση αυτού του ποσού,ώστε να επιτευχθεί ένας στόχος εξυγίανσης.
Εάν αυτό επιτευχθεί και το επιθυμεί το Σώμα,θα μπορούσε να συζητηθεί εξ’ ολοκλήρου η αγορά του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ.
Είναι μία πρόταση η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή «κουμπώνει» στις απαιτήσεις της ομάδας,των καιρών,διασφαλίζει την εξέλιξη της ομάδας και βάζει υποθήκη για ένα καλύτερο μέλλον.
Σίγουρα ο κόσμος αναρωτιέται με αγωνία για την ταυτότητα της εταιρίας.Είναι κάτι όμως που καλύπτεται με ρήτρα εμπιστευτικότητας.
Τα μέλη της ΠΑΕ δεσμεύονται.Μας ξέρετε και σας ξέρουμε.
Η συσπείρωση είναι αναγκαία.Δεν είναι δίλλημα, εν έχουν ιδιοτελή κίνητρα και είναι αναγκαιότητα και προοπτική για το μέλλον.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα, μέχρι τη λήξη της φετινής περιόδου, είναι πόσο που πλησιάζει τα 2,5 εκατ. ευρώ. Ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν και τις ανάγκες της ομάδας, έχει συμφωνηθεί να ενισχυθεί στο βαθμό που απαιτείται για να είναι εφικτή η επίτευξη των στόχων.
Αυτό που προέχει τώρα είναι να εξασφαλιστεί η λειτουργία της ομάδας και οι προϋποθέσεις για το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό αποτέλεσμα που είναι η είσοδος στα play off.
Στη συνέχεια,θα κριθούν και θα σταθμιστούν οι ανάγκες,ώστε την επόμενη χρονιά να μην έχουμε τόσα προβλήματα με την έναρξη της περιόδου.
Όπως εξήγησα για να  υλοποιηθεί χρονικά η πρόταση,θα πάρει μίνιμουμ μέχρι και το τέλος της σεζόν.Πρακτικά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να αφομοιωθεί με βάση την ανάγκη για εισροή χρημάτων στην ομάδα».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger