Eπισκέφτηκαν το Νέο Ρύσιο

Η αδιαφορία επικρίνεται, σε αντίθεση με τη μαχητικότητα και τη διαρκή προσπάθεια, που αναγνωρίζονται. 
Προς αυτή τη κατεύθυνση, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών βρέθηκαν σήμερα (09/02) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές, δείχνοντας κατανόηση στα προβλήματα που υπάρχουν και ζητώντας από τους παίκτες να δώσουν πίστωση χρόνου στη διοίκηση.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Super 3 θέλησαν ουσιαστικά να εκφράσουν την συμπαράστασή τους, αναγνωρίζοντας πρωτίστως ότι η ομάδα που παρακολουθούν στους τελευταίους αγώνες, ουδεμία σχέση έχει με αυτή που είχε απογοητεύσει μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος. "Ξέρουμε το πρόβλημά σας, δεν γνωρίζαμε το μέγεθος αλλά σας ζητάμε να κάνετε υπομονή. 
Κι εμείς από τη πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε. Εσείς φροντίστε να κερδίσετε τους επόμενους αγώνες και να μείνετε ανεπηρέαστοι αγωνιστικά", είπαν μεταξύ άλλων.
Η στάση των οργανωμένων οπαδών ικανοποίησε τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη της διοίκησης. Παράλληλα όμως, έφερε και τους τελευταίους προ των ευθυνών τους, αφού καλούνται να βρουν άμεσα λύσεις για να έχει αντίκρισμα η προσπάθεια του τελευταίου μήνα. 
Οι δε παίκτες ένιωσαν καλύτερα διαπιστώνοντας το επίπεδο συμπαράστασης των οπαδών, ενώ σημείωσαν ότι δεν θα επηρεαστεί η ομάδα από τα προβλήματα, επιχειρηματολογώντας επίσης περί των αιτιών της διήμερης αποχής.
Επί της ουσίας, οι μεν παίκτες είναι υποχρεωμένοι να διαφυλάξουν την προσπάθεια που κάνουν για την επιστροφή της ομάδας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 
Οι δε διοικούντες είναι αναγκαίο να βρουν τρόπους ώστε να. σβήσουν τη φωτιά (σε πρώτη φάση) κι εν συνεχεία να καταφέρουν να ομαλοποιήσουν την κατάσταση μέσω της εξασφάλισης εσόδων, αν και στην εποχή που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει (εμπορικά) μια ομάδα, λόγω της κρίσης που υπάρχει στην αγορά.
πηγή sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger