Aνασύνταξη,συσπείρωση και πληρωμές τώρα !

To ντέρμπι της Τούμπας ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη θα πρέπει να κοιτάξουν τις επόμενες αγωνιστικές που απομένουν.
Ο Άρης με τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ "πέταξε" 4 βαθμούς και οι αιτίες γι'αυτό το γεγονός είναι λίγο πολύ γνωστές.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (25/2) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δε θα γίνει και αυτό γιατί η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό με ανακοίνωση της να διεξαχθεί ο εξ' αναβολής αγώνας της Ένωσης με τον ΟΦΗ.
Με βάση αυτά τα δεδομένα ο Άρης θα έχει ένα "κενό" περίπου 12-13 ημερών που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ίσως να είναι και θετικό για τον Μανουέλ Μασάδο.
Ο Άρης μπορεί να ανασυνταχθεί στο διάστημα αυτό με τις αποθεραπείες των Καστίγιο,Γιαννιώτα που τραυματίστηκαν στον αγώνα της Τούμπας.
Ήδη συμπληρώθηκαν τα 2/3 του πρωταθλήματος και ο Άρης πλέον δεν έχει τη πολυτέλεια απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών καθώς οι επιλογές του Μασάδο είναι περιορισμένες κυρίως στον επιθετικό τομέα.
Οι 8 εναπομείναντες αγώνες φαντάζουν σαν "τελικοί" και ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να συσπειρωθεί μαζικά για την επίτευξη του στόχου.
5 εντός έδρας αγώνες και 3 εκτός περιλαμβάνει το "μενού".
Ο Άρης μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ΑΕΚ,ΟΦΗ,Πανιώνιο,Ασ.Τρίπολης και Κέρκυρα.
Τα 8.126 εισιτήρια μ.ο. που έχει ο 'Αρης αυτή τη στιγμή είναι πολύ μικρός αριθμός με βάση το μέγεθος και τη δυναμική του Συλλόγου.
Πέραν τούτου,περιμένουμε τη διοίκηση και τους ανθρώπους της να υλοποιήσουν την υπόσχεση που έδωσαν όσον αφορά τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπως είχαν προαναγγείλει γιατί μια ενδεχόμενη νέα αποχή από τις προπονήσεις μόνο καταστροφικά αποτελέσματα θα αποφέρει...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger