Πόρνη μπάλα - Εχθρική διαιτησία (1-1)

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος και αυτό επιβεβαιώθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε ένα παιχνίδι με γερά νεύρα ανάμεσα στον Άρη και τον Εργοτέλη που μοιράστηκαν τους βαθμούς.
Ατυχία,εχθρική διαιτησία από Δασκαλόπουλο,καταστροφικό και επικίνδυνο παιχνίδι από τους φιλοξένουμενους, στέρησαν από τον Άρη τη νίκη σε ένα αποτέλεσμα που κάθε άλλο παρά δίκαιο είναι.
Ακόμα μία ομάδα πέρασε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με σκοπό να «σκοτώσει» το ποδόσφαιρο για να πάρει έστω έναν βαθμό.
Ο Άρης μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και με διαθέσεις να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι.
Οι προσπάθειες των παικτών του Μανουέλ Μασάδο καρποφόρησαν στο 14' με τον Καπετάνο να βγάζει εξαιρετική μπαλιά με τελικό αποδέκτη τον Ακόστα ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Πίρσον.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Άρης ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους σε μια στιγμή αδράνειας της αμυντικής λειτουργίας των "κιτρίνων".
Ο Φραγκουλάκης από το...πουθενά τροφοδότησε τον Κατσικοκέρη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Βελλίδη γράφοντας το 1-1.
Αυτή ήταν ουσιαστικά και η μοναδική οργανωμένη επίθεση του Εργοτέλη σε ολόκληρο το παιχνίδι που τη μετέτρεψε και σε γκολ.
Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει από τη ψυχρολουσία και σε μια περίεργη φάση στο 36' ο διαιτητής της αναμέτρησης Δασκαλόπουλος «ανακάλυψε» φάουλ του Σανκαρέ απέναντι στον Πίρσον με τον Λαζαρίδη μάταια να περιμένει να χρηστεί σκόρερ.
Ο Άρης πλησίασε στο 43' στην ισοφάριση με τον Μίσελ μετά εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου,όμως ο Βραζιλιάνος για πολύ λίγο δε πρόλαβε τη μπάλα για να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Το δεύτερο ημίχρονο και μέχρι τα μισά πέρασε με τον Άρη να μη μπορεί να βρίσκει τους κατάλληλους διαδρόμους απέναντι στη συμπαγή άμυνα του Εργοτέλη.
Από το 75' και μετά όμως ο Άρης πίεσε ασφυκτικά,έχασε πολλές ευκαιρίες όμως η μπάλα δεν έκανε το χατήρι στους "κίτρινους".
Σουτ του Παπαζαχαρία στο 77' με τη μπάλα να περνά αουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ατομική ενέργεια του Καστίγιο,ακολούθησαν κόντρες με τον Κατίδη να μη μπορεί τελικά να βρίσκει κενό στα πολλά πόδια των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη.
Σούτ του Νέτο στο 83' με τον Πίρσον να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Η ατυχία του Άρη κορυφώθηκε ένα λεπτό αργότερα,με τον Ουμπίντες να εκτελεί κόρνερ και τον Φατί να πιάνει δυνατή κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στο αριστερο κάθετο δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη.
Το «σφυροκόπημα» συνεχίστηκε και νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Τριανταφυλλάκο να πιάνει δυνατό σουτ το οποίο μετά από κόντρες κατέληξε στους αμυντικούς του Εργοτέλη,η μπάλα στρώθηκε στον Παπαζαχαρία που δε μπόρεσε να νικήσει τον Πίρσον.
Κάπου εκεί άρχισαν και οι καθυστερήσεις των παικτών του Εργοτέλη με τις κίτρινες κάρτες να διαδέχονται η μία την άλλη.
Η πόρνη μπάλα δε κατέληξε στα δίχτυα του Πίρσον ούτε στη κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 93' με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και η απόφαση του Δασκαλόπουλου να αρνηθεί στον Άρη ένα πεντακάθαρο πέναλτι.
Επέλαση και ατόμικη ενέργεια του Καστίγιο ο οποίος γκρεμίστηκε από τον Σαρρή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Άρη για «θέατρο».
Το πέναλτι αγνοείται για τον Άρη και στο φετινό πρωτάθλημα και έιναι κάτι που μάλλον οι φίλοι του θα πρέπει να «ξεχάσουν» οριστικά,αφού ο παίκτης που θα το κερδίσει (αν συμβεί αυτό) θα πρέπει να σπάσει πόδι,χέρι,να πάει στο νοσοκομείο,στην εντατική ή άμα χρειαστεί και στον «άλλο» κόσμο...

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί, Καπετάνος (75’ Κατίδης), Γιαννιώτας (46’ Τριανταφυλλάκος), Ακόστα (65’ Παπαζαχαρίας), Ουμπίντες, Καστίγιο.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλιγκερ, Δάρλας (82’ Γιαλούσης), Λεάλ (35’ Χαλκιαδάκης (75’ Καρέλης), Μπέτο, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Ολίσε, Μπουντιμίρ, Φραγκουλάκης.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger