«Kαθάρισε» o Ρούνεϊ...(vid)

Την νίκη με 2-1 πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λίβερπουλ και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα ματς περισσότερο από την Σίτι, αλλά και ένα βαθμό παραπάνω.
Με εντάσεις ξεκίνησε το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας, καθώς ο Σοάρες δεν χαιρέτησε τον Εβρά και ο Γάλλος έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Το πρώτο μέρος μπορεί να είχε κάποιες φάσεις για γκολ, αλλά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.
Με την έναρξη της επανάληψης όμως, όλα τελείωσαν. Ο Γουέιν Ρούνεϊ στο 46’ μετά από κόρνερ του Γκιγκς από το ένα μέτρο έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λίβερπουλ.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Σπίρινγκ έκανε το λάθος στο κέντρο με τον Βαλέντσια να βγάζει σε τετ α τετ τον διεθνή επιθετικό ο οποίος έκανε το 2-0 στο 50’ και σκόραρε απέναντι στη μισητή για αυτόν Λίβερπουλ για ακόμα μία φορά.
Από εκεί και πέρα οι «κόκκινοι διάβολοι» έριξαν το ρυθμό τους με τη Λίβερπουλ να προσπαθεί να αντιδράσει. Το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 80’ με τον Λουίς Σουάρεζ ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-1. Μετά τη μείωση του σκορ όμως, η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς δεν απείλησε και το 2-1 έμεινε με ευκολία μέχρι το τέλος.


πηγή : sportaction.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger