Η φιλοσοφία του Μασάδο

Πέρα από τα αποτελέσματα, ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Αρη του Μανουέλ Μασάδο είναι η επιθετικότητα. 
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι επί ημερών του Πορτογάλου προπονητή - που φημίζεται για την «αγάπη» του για το επιθετικό ποδόσφαιρο - ο Άρης έκανε ρεκόρ επιθετικών προσπαθειών, κερδισμένων κόρνερ, γεμισμάτων στην περιοχή.
Αυτή η φιλοσοφία δεν θα αλλάξει ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, όπου ο 56χρονος τεχνικός δείχνει να έχει καταλήξει σε έναν «ρόμβο», με τους Καστίγιο, Γιαννιώτα στη κορυφή της επίθεσης.
Δύο πράγματα είναι σαφή μέσα από τις αποφάσεις και τις επιλογές του Μασάδο.
Πρώτον, ότι του αρέσει να αναπτύσσεται η ομάδα του από τα άκρα και δεύτερον, θέλει ακόμη περισσότερο ταχύτητα στο παιχνίδι της ομάδας του.
Αυτός είναι ο λόγος που έχει αποφασίσει να βάλει έναν ακόμη γρήγορο επιθετικό, όπως είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας.
Συν του ότι, ο νεαρός αθλητής μπορεί να παίξει και στα άκρα.
Αυτό το χαρακτηριστικό έχουν ασφαλώς όλοι οι παίκτες που προβλέπεται να βρεθούν στην επιθετική γραμμή της ομάδας, στον αγώνα με τους Κρητικούς.
Ο Καστίγιο μπορεί να παίξει και στις τέσσερις θέσεις τις επίθεσης, ο Γιαννιώτας έχει αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα όσο και στη κορυφή, ο Ουμπίντες έχει καλύψει δεξί ή αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ το τελευταίο διάστημα παίζει και ως επιτελικός μέσος.
Απέναντι στον Εργοτέλη, ο Ούμπιντες θα παίξει στη δεξιά πλευρά, ο Ακόστα στην αριστερή, ενώ ο Παντελής Καπετάνος θα έχει ρόλο πίσω από τη κορυφή της επίθεσης.
Ο Ρικάρντο Φατί θα αγωνιστεί μπροστά από τα δύο στόπερ (Σανκαρέ, Λαζαρίδης), ενώ ο Νέτο θα επιστρέψει στο δεξιό άκρο της άμυνας αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Καζναφέρη. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Μίσελ.
πηγή : sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger