Έμφραγμα... (1-1)

Η κακή αγωνιστική συμπεριφορά του Άρη, στοίχισε δύο βαθμούς στους κίτρινους. Ο Ατρόμητος, παρότι έπαιζε για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες, «χτύπησε» στο 89' για το τελικό 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκμεταλλευόμενος την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν ήταν καλό. Πολλές μονομαχίες στο κέντρο, με τον Άρη σε θέση άμμυνας, να προσπαθεί να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Αυτό συνέβη στο 15', με τον Γιαννιώτα να βγάζει τη σέντρα, τον Καπετάνο να στρώνει με τακουνάκι την μπάλα στον Σουνά και τον τελευταίο να σκοράρει με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Η καλά οργανωμένη άμυνα του Άρη δεν επέτρεπε στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Ατρόμητο στο 44', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ταυλαρίδης.

Παραδόξως, ενώ ο Άρης έπαιζε με παίκτη περισσότερο, επέλεξε να παίξει φουλ άμυνα, δίνοντας γήπεδο στον Ατρόμητο. Στο 64' το σουτ του Ιγκλέσιας έστειλε την μπάλα να κοντράρει στον Κούτσι κι από κει στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη. Το κακό για τον Άρη συνέβη στο 89', όταν ο Σκόνδρας με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας).

Κίτρινες: Σουνάς, Γιαννιώτας, Παπαστεριανός, Καπετάνος – Μπρίτο, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Σκόνδρας.

Κόκκινη: Ταυλαρίδης.

Άρης: Βελλίδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Αγκάνθο (89’ Κανούλας), Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (79’ Νταμαρλής), Σουνάς (72’ Σουνάς), Τσουκάνης, Κοέλιο.
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Φυτανίδης, Μπρίτο, Κούτσι, Ιγκλέσιας (81’ Μπέλιτς), Δημούτσος (68’ Καραμάνος), Σουμπίνιο (74’ Καραγκούνης).
thesporters.com

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger