Ρωσικό ενδιαφέρον για Άρη

Ρωσικό επενδυτικό ενδιαφέρον προκύπτει για την ΠΑΕ Άρης! Το novasports.gr αποκαλύπτει σήμερα πως έχει εκδηλωθεί κίνηση ανάμειξης στα διοικητικά της ομάδας, του ελληνορώσου επιχειρηματία, κ. Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Ροστόφ και το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάνει προσπάθειας εξάπλωσής του και στην Ελλάδα.
Είναι ιδιοκτήτης κέντρων διασκεδάσεων στη Θεσσαλονίκη, καθώς και μιας ακόμα επιχείρησης, όμως το κύριο μέρος της δραστηριότητάς του επικεντρώνεται στη Σιβηρία.
Ο κ. Παναγιωτίδης, βρέθηκε μέσα σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας, το περασμένο Σάββατο στο «Κλ. Βικελίδης», παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, μαζί με τις δύο κόρες του και παρά το ότι επακολούθησε, δεν έφυγε δυσαρεστημένος από το γήπεδο.
Το αντίθετο μάλιστα. Του άρεσε η ατμόσφαιρα της έδρας του Άρη, κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, παρ΄ ότι δεν είχε πολύ κόσμο, πανηγύρισε το γκολ του Σουνά και έδειξε έτοιμος για τα επόμενο βήμα.
Ποιο θα είναι αυτό; Το ραντεβού που έχει κλειστεί για το απόγευμα της Τετάρτης, στα γραφεία των επιχειρήσεών του στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Άρη, κ. Αγγελο Γρόλλιο. Προς το παρών δεν ξεκαθαρίζεται εάν το ενδιαφέρον Παναγιωτίδη αφορά αρχικά κάποιο χορηγικό πρόγραμμα προς την ΠΑΕ ή εάν πρόκειται για κάτι βαθύτερο. Ανθρωποι από το περιβάλλον του, πάντως, ξεκαθαρίζουν πως είναι έτοιμος για όλα!
sports-data.net

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger