Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Αναβολή για τις 18 Δεκεμβρίου πήρε η υπόθεση εκδίκασης της προσφυγής του Κώστα Μενδρινού στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. 
Ο Μενδρινός αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 54.000 ευρώ, με τον Άρη να κινδυνεύει -όπως και με την περίπτωση του Κουλουχέρη- με αφαίρεση βαθμών λόγω μη τήρησης παλαιότερου διακανονισμού.
Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επίσης εκδικάσθηκαν οι προσφυγές του Σάκη Πρίττα, ο οποίος διεκδικεί δεδουλευμένα ύψους 175.000 ευρώ αλλά και του Ρονάλτο Γκιάρο που διεκδικεί 300.000 ευρώ. Για τις δυο υποθέσεις δόθηκε προθεσμία δυο εβδομάδων για την κατάθεση υπομνημάτων.
Σπυρίδων: «Ο Άρης δεν έχει φίλους»
Την άποψή του πως ο Άρης θα κινδυνέψει εάν δεν υπάρξει συσπείρωση εξέφρασε ο Αγγελος Σπυρίδων, μια μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή του συλλόγου: «Με χαρτί και μολύβι ο Άρης χρειάζεται τουλάχιστον 32 βαθμούς μέχρι το τέλος. Για να γίνει αυτό θέλει τουλάχιστον 4-5 νίκες μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". 
Ο Άρης είναι στην κόψη του ξυραφιού. Είναι στο τέλος της βαθμολογίας και παίζει την επιβίωσή του. Χρειάζονται πράξεις, ενότητα και μάχη για να σωθεί» δήλωσε στο pressaris.gr, για να προσθέσει: «Ο Άρης δεν έχει φίλους. Βαδίζει μόνος χωρίς χάρες και παραχωρήσεις στο πρωτάθλημα. Το αντίθετο μάλιστα. Δέχεται και τρικλοποδιές. Το μόνο που του έμεινε είναι ο κόσμος. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι πικραμένος. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται και ντροπή για την κατρακύλα. Και εγώ πονάω, μπορεί και να ντρέπομαι εδώ που είμαστε, αλλά είμαστε όλοι Άρης».
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger