«Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, να πέσει κατηγορία ο Αρης!»

«Φωτιά» έχει ανάψει στην Θεσσαλονίκη, μια τοποθέτηση που έκανε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Δήμου της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Ο κ. Ζέρβας σε ερώτηση που δέχθηκε από μαθητές Λυκείου σχετικά με τα όνειρά του για την Θεσσαλονίκη, απάντησε πως επιθυμία του είναι «…να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και να πέσει κατηγορία ο Αρης».

«Εκανα πλάκα»

Το θέμα πήρε αρκετά μεγάλες διαστάσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο τον κ. Ζέρβα να βγαίνει στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα» παίρνοντας θέση και λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «... το είπα αστειευόμενος. Μιλούσαμες τρεις ώρες με τα παιδιά και κάποια στιγμή έκανα χιούμορ. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει χιούμορ;», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην ερώτηση του παραγωγού της εκπομπής αν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί από το αξίωμά του απάντησε: «Οχι γιατί να παραιτηθώ, δεν βρίσκω τον λόγο».
 
Αντίδραση απο την «ΚΜΑ»

Νωρίτερα η Κοινωνία Μελών Αρη είχε αντιδράσει άμεσα και σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, χαρακτηρίζει «κύριο» μέσα σε εισαγωγικά τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τονίζει ότι τέτοιες τοποθετήσεις δημόσια «…διχάζουν, υποδαυλίζουν το μίσος και καλλιεργούν το αίσθημα της αδικίας σε ανήλικα παιδιά».
Ακόμη, η ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταπάτηση κάθε έννοιας ήθους και αξιοπρέπειας», ενώ τονίζει στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη οτι ο Ζέρβας «...είναι πλέον ανεπιθύμητος από το λαό του Αρη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ΚΜΑ»:
«Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ εκφράζει την αποστροφή της για τη σημερινή, δημόσια και αήθη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Δήμου, προς μαθητές Λυκείου.
Ο «κύριος» Κώστας Ζέρβας, σε ερώτηση μαθητών Λυκείου για τα όνειρά του για τη Θεσσαλονίκη δήλωσε ευθαρσώς `να πάρει πρωτάθλημα η αγαπημένη του ομάδα και να πέσει κατηγορία ο ΑΡΗΣ', δίχως ίχνος μεταμέλειας.
Οι φίλαθλες προτιμήσεις των δημοτικών αρχόντων μας είναι αδιάφορες και δεν κρίνονται από αυτές, παρά μόνο από το έργο που προσφέρουν στην πόλη. Όταν ωστόσο αυτοί προκαλούν και διχάζουν, υποδαυλίζουν το μίσος και καλλιεργούν το αίσθημα της αδικίας σε ανήλικα παιδιά τα οποία τώρα διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους, είτε με καφενειακές δηλώσεις τους, είτε εμφανιζόμενοι στο Δημοτικό Μέγαρο με οπαδικά κασκόλ, καταπατώντας κάθε έννοια ήθους και αξιοπρέπειας στην πόλη του Θεού, ΕΜΕΙΣ δεν μπορούμε να παραμένουμε αδρανείς.
Ενημερώνουμε τον κ. Μπουτάρη, ο οποίος γνωρίζει τη δυναμική και το μεγαλείο του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας, ότι ο κ. Ζέρβας, είναι πλέον ανεπιθύμητος από το λαό του ΑΡΗ.
Αναμένουμε την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ». 
 sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger