Εποχή Αλκαράθ

Ο Ισπανός προπονητής υπέγραψε και αμέσως έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Ποια τα βασικά προβλήματα που διέγνωσε. 
Ο Λούκας Αλκαράθ είναι και επίσημα από χθες ο νέος προπονητής του Αρη, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της αγωνιστικής... ανάστασης της ομάδας. 
Ο Ισπανός υπέγραψε συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι και οι απολαβές του μαζί με ένα βοηθό του, που θα έρθει και αυτός από την Ισπανία, θα είναι 90.000 ευρώ.

Μάλιστα δεν άφησε να πάει ούτε μια μέρα χαμένη και παρ' όλο που οι «κίτρινοι» είχαν χθες ρεπό, άλλαξε το πρόγραμμα και το μεσημέρι πήγε στο Ρύσιο, έβαλε τη φόρμα του και για μιάμιση περίπου ώρα μέσα στη βροχή προπόνησε όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο, ώστε να έχει μια πρώτη εικόνα του υλικού, ενώ εφοδιάστηκε και με DVD τόσο του Αστέρα Τρίπολης όσο και του Αρη. «Ηρθα στον Αρη για να φέρουμε εις πέρας έναν μεγάλο στόχο. 

Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Οι στόχοι εξαρτώνται από τη δουλειά που θα κάνουμε όλοι στις προπονήσεις. Εύχομαι να βγούμε σύντομα από αυτή την κατάσταση. Θα χρειαστεί βοήθεια από όλους, κυρίως από τους οπαδούς μας, από τους οποίους απ' όσο βλέπω την έχουμε και αυτό είναι σημαντικό. 
Κυρίως όμως θα χρειαστώ τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να αγωνιστούν. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου και υπόσχομαι πολλή δουλειά», ήταν η δήλωση που έκανε πριν από την προπόνηση και οι διαθέσεις του έγιναν ξεκάθαρες με το καλημέρα: πολλή δουλειά, έμφαση στην τακτική, συνεχείς παρατηρήσεις στους παίκτες και διπλές προπονήσεις όπως χθες.
 
ΑΜΥΝΑ

Ο Αλκαράθ στις συζητήσεις που κάνει από την Κυριακή με τη διοίκηση δείχνει από τη μια ορεξάτος και αισιόδοξος ότι θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας, αλλά και φοβερά προβληματισμένος από αρκετά κακώς κείμενα που διέγνωσε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Πού εντοπίζονται; 

Κυρίως στην άμυνα. Πολλά λάθη και μάλιστα αβίαστα, απομακρύνσεις στα τυφλά, με συνέπεια να δίνονται δεύτερες επιθέσεις στον Ατρόμητο, πολλά φάουλ περιμετρικά της περιοχής, δίνοντας στον αντίπαλο συνεχώς την ευκαιρία να απειλήσει με τα στημένα, άμυνα που γινόταν πίσω και όχι ψηλά, αγωνιστική αναρχία, έλλειψη δυνάμεων στην επανάληψη. 
Το βάρος θα δοθεί (όπως είπε) στους παίκτες, στην τακτική και στην αξιολόγηση του ρόστερ. 
sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger