Το χέρι που «καίει» τον Άρη

Με τον διαιτητή Δασκαλόπουλο τα έχουν στον Άρη τονίζοντας πως στο γκολ του Ατρόμητου προηγήθηκε φάουλ, αλλά και χέρι του Σκόνδρα.
Από το ριπλέι φαίνεται ο σκόρερ του Ατρόμητου να βρίσκει την μπάλα με το χέρι, γεγονός που δικαιολογεί τις διαμαρτυρίες των παικτών του Άρη. 
Ο Σκόνδρας μάλιστα φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκανε χέρι στη φάση του γκολ, ωστόσο κύκλοι στην ομάδα του Ατρόμητου τόνιζαν ότι δεν γίνεται να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία μια ομάδα που αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Αυτά γράφονται στο φύλλο αγώνα
Ο διαιτητής Δασκαλόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μετά το τέλος του αγώνα πέντε άγνωστοι κινήθηκαν προς το μέρος του και τον έβρισαν. Χωρίς βέβαια να διευκρινίζει ποιοι ήταν και αν ήταν από την πλευρά του Άρη.
Ονοματίζει ωστόσο τον Γιώργο Κολτσίδα για τον οποίο γράφει ότι του επιτέθηκε φραστικά, τον εξύβρισε και πως φώναζε ότι προσπαθούν οι διαιτητές να διαλύσουν τον Άρη.
Ημίγυμνοι στο γήπεδο οι παίκτες του Ατρόμητου
Μετά τέλος του αγώνα και ενώ είχαν εκδηλωθεί οι αντιδράσεις των οπαδών του Άρη, ενώ είχε γίνει και η ρίψη χημικών από την αστυνομία, οι παίκτες του Ατρόμητου βγήκαν ημίγυμνοι στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί στον χώρο των αποδυτηρίων.
pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger