Προληπτικά εκτός ο Αγκάνθο

Χωρίς την παρουσία του Νταβίδ Αγκάνθο, πραγματοποιήθηκε η τελευταία δυνατή προπόνηση του Αρη, πριν τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. 
Ως είθισται ο Ισπανός επιθετικός έκανε θεραπεία, δεν τίθεται ζήτημα μη συμμετοχής του στο ματς, ωστόσο η περίπτωσή του αρχίζει να προβληματίζει, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του. Το κατά πόσο, δηλαδή, είναι χρόνιο το θέμα με τα πόδια του, καθώς από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα, η κατάστασή του παραμένει στάσιμη.
Θεραπεία έκανε και ο Μάρκος Βελλίδης, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πόνους στους ραχιαίους. Ο 25χρονος τερματοφύλακας  αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, τόσο στο παιχνίδι με τον Αστέρα, όσο και σε αυτό της ερχόμενης Τετάρτης με την Καλλιθέα στο Κύπελλο, προκειμένου να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου, κόντρα στην Skoda Ξάνθη, στο «Κλ. Βικελίδης». 
Τούτο σημαίνει πως θέση κάτω από τα δοκάρια του Αρη, θα πάρει ο Σωκράτης Διούδης, οποίος ξαναβάζει τα γάντια, μετά από σχεδόν τρεις μήνες και το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Λούκας Αλκαράθ, για άλλη μια ημέρα, έριξε το βάρος στην τακτική, προσπαθώντας παράλληλα να τελειοποιήσει το 4-4-2 που ετοιμάζει και το οποίο θα παρατάξει στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης». Για αύριο, υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη. 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι κίτρινοι θα επιστρέψουν, αμέσως μετά το τέλος του ματς, την Κυριακή το βράδυ, αεροπορικώς μέσω Καλαμάτας.
*Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η ρεβάνς του Αρη με την Καλλιθέα για το Κύπελλο στο «Κλ. Βικελίδης» (23/12) θα ξεκινήσει στις 20:00 αντί στις 20:30, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.   
novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger