Ένταση και επεισόδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Επεισόδια ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης και της αστυνομίας.
Αρκετοί οπαδοί των «κίτρινων» κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια διαμαρτυρόμενοι για το αποτέλεσμα στο παιχνίδι(1-1), ενώ κάποιοι επιτέθηκαν φραστικά κατά του διευθύνοντα συμβούλου του Άρη, Αντώνη Ζαμπέτα ζητώντας την αποχώρησή του από μέλος της διοίκησης και άλλοι προσπαθούσαν να σπάσουν την πόρτα στα τα αποδυτήρια.
Εκεί όμως περίμεναν δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες συγκρούστηκαν με τους οπαδούς. Στην προσπάθεια αυτή έκανα χρήση χημικών μέσα στο χώρο των αποδυτηρίων, με την ατμόσφαιρα στο σημείο αυτό να γίνεται αποπνικτική, ειδικότερα για τους παίκτες του Ατρόμητου, των οποίων τα αποδυτήρια βρίσκονταν πιο κοντά στην είσοδο.
Κάποιοι, μάλιστα, αναγκάστηκαν να βγουν από τα αποδυτήρια μόνο με τις πετσέτες τους στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μπορέσουν να αναπνεύσουν, περιμένοντας αρκετά λεπτά να μπορέσουν να επιστρέψουν μέσα, να ντυθούν και να αναχωρήσουν για την Αθήνα.
Επίσης, κατά τη διάρκεια όλων αυτών, φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ των Στάθη Ταυλαρίδη και Γιάννη Γιαννιώτα, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσουν σχόλια στα γαλλικά, μέχρι που οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση και ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.
woop.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger