Ξεκίνησε ο Αλκαράθ

Στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου βρέθηκε σήμερα ο νέος προπονητής του Άρη, Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος φόρεσε τη φόρμα του και σήκωσε μανίκια.
Ο Ισπανός τεχνικός σε μία προσπάθεια να μάθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους παίκτες του τους ζήτησε να φορέσουν τις επίσημες εμφανίσεις τους με τα νούμερα που αντιστοιχούν στον καθένα τους, ώστε να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του ρόστερ.

Λίγο πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο και ξεκινήσουν την προετοιμασία για το ματς της δέκατης τέταρτης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, ο νέος προπονητής προέβη σε σύντομες δηλώσεις.

«Ήρθα στον Άρη για να φέρουμε εις πέρας έναν μεγάλο στόχο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Οι στόχοι εξαρτώνται από τη δουλειά που θα κάνουμε όλοι στις προπονήσεις. Εύχομαι να βγούμε σύντομα απ` αυτή κατάσταση», ήταν τα λόγια του 46χρονου τεχνικού για να συνεχίσει:

«Θα χρειαστεί βοήθεια απ` όλους, κυρίως από τους οπαδούς μας, από τους οποίους απ` όσο βλέπω την έχουμε και αυτό είναι σημαντικό. Κυρίως όμως θα χρειαστώ τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να αγωνιστούν. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου και υπόσχομαι πολλή δουλειά».

sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger