Ξεκαθαρίζει με Παναγιωτίδη

Με πολύ μεγάλη αγωνία αναμένεται το σημερινό ραντεβού του επιχειρηματία, Κώστα Παναγιωτίδη, με την πλευρά του Άρη, προκειμένου να αρχίσουν οι συζητήσεις διερεύνησης των πιθανοτήτων εισόδου του στην ΠΑΕ. 
Ο ομογενής υποψήφιος επενδυτής, επιστρέφει το μεσημέρι από τη Βουλγαρία και αμέσως θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών, Αγγελο Γρόλλιο.
Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως ο κ. Παναγιωτίδης, έχει την πρόθεση να επενδύσει στην ομάδα, κάτι που ενισχύθηκε μέσα του, μετά την πρώτη επαφή που είχε με το «Κλ. Βικελίδης», το περασμένο Σάββατο. 
Η ομάδα, παρά το 1-1, του άρεσε (ειδικά στο α΄ ημίχρονο), η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη, επίσης και πλέον αυτό που απομένει, είναι να τα βρει με τους ανθρώπους της ΚΜΑ, ώστε να προχωρήσει το deal! 
Με δεδομένη την απόφαση, περί επένδυσής του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εναπόκειται στον κ. Γρόλλιο, να τον πείσει η ομάδα αυτή να είναι ο Άρης, προκειμένου οι κίτρινοι να μπορέσουν να ξεφύγουν από το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει.
novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger