Συνέχεια στη στήριξη !


Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος του Άρη δε θα πίστευε ότι 13 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος οι "κίτρινοι" θα βρίσκονται σε αυτή τη δεινή βαθμολογική θέση, όντας στις τελευταίες θέσεις με τη φτωχή συγκομειδή των 13 βαθμών.
Τα λεγόμενα του Νίκου Πασσιαλή στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν απέχουν καθόλου από τη σκληρή πραγματικότητα που θέλει τον Άρη να δίνει τη μάχη της σωτηρίας του στην Ά Εθνική.
Μια χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες και ένα ρόστερ γεμάτο ελπίδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν αναμφισβήτητα ταλέντο και αγωνιστικό φιλότιμο.
"Συνταγή" όμως που κατά τα φαινόμενα δε φτάνουν...
Καλό το ταλέντο και το αγωνιστικό φιλότιμο, όμως ο Άρης και το "ειδικό" βάρος της φανέλας του χρειάζονται κάτι παραπάνω για να πορευτεί αυτή η ομάδα σε επιτυχίες και αγωνιστική καταξίωση.
Ευθύνες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές δε μπορούν να αποδοθούν, παρά μόνο σ'αυτούς -που όλοι γνωρίζουμε ποιοί είναι- που οδηγήσαν τον Άρη ένα βήμα πρίν από τον γκρεμό.
Ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει τη προσπάθεια και να μη γυρίσει σε καμοία περίπτωση τη πλάτη του στο δύσκολο και "μοναχικό" αγώνα που είναι υποχρεωμένος να πορευτεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.
Τον Άρη τον κυνηγούν θεοί και δαίμονες, διαιτητές, κατεστημένο και ένα ολόκληρο σύστημα εναντίον του.
Ασπίδα αυτού του Συλλόγου είναι ο κόσμος του και τώρα στα δύσκολα θα πρέπει να μπεί μπροστά, αφήνοντας στην άκρη το πικρό "φαρμάκι" των μέχρι τώρα άσχημων αποτελεσμάτων και γενικότερα του αρνητικού κλίματος.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger