Κάκιστη εμφάνιση, νέα ήττα (3-1)

Πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση, ο Άρης γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" για την 3η φάση του κυπέλλου και καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα στη ρεβάνς της 23ης Δεκεμβρίου, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (20:00).

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Βραζιλιάνος στράικερ της Καλλιθέας, ο οποίος με σουτ (19') και κεφαλιά (58') έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και στο 75΄ ο Ντα Σίλβα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το γκολ που κράτησε ζωντανό τον Άρη ενόψει της ρεβάνς ήρθε στο 79΄, με το σουτ του Γιάννη Γιαννιώτα μέσα από την περιοχή. Σημειωτέον, ότι οι κίτρινοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Αγκάνθο και Βελλίδη, ενώ ο Γιαννιώτας μπήκε ως αλλαγή στο 69'.

Καλλιθέα: Μιχελής (71΄ Κατσούλης), Ατματζίδης, Σταύρου (60΄ Κατσικογιάννης), Φραγκής, Φαρινόλα, Ντα Σίλβα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντακόλ (83΄ Μαρουκάκης).

Άρης: Διούδης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης, Ψυχογιός (60΄ Καζναφέρης), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69΄ Γιαννιώτας), Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κανούλας (60΄ Τριανταφυλλάκος).

thesporters.com

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger