Το «Hors Concours» στα χέρια του Νεϊμάρ

Το «Hors Concours» δεν δίνεται όπου κι όπου. Το 1970 το πήρε ο Πελέ που τότε όντως δεν είχε αντίπαλο και σήμερα βρίσκεται στα χέρια του Νεϊμάρ.
Ο σούπερ σταρ της Σάντος πέτυχε 42 γκολ σε 47 εμφανίσεις του και ο Ροναλντίνιο με ιδιαίτερη χαρά τον βράβευσε λέγοντάς γι αυτόν:
«Αξίζεις πραγματικά το βραβείο. Στη γλώσσα του ποδοσφαίρου, είναι σαν οι άλλοι να πηγαίνουν με ποδήλατο κι εσύ με μοτοσικλέτα».
«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι. Σας ευχαριστώ. Το να παίρνω αυτό το βραβείο από τα χέρια ενός ειδώλου μου με κάνει πολύ περήφανο», είπε ο Νεϊμάρ, που βραβεύτηκε και ως πρώτος σκόρερ του 2012 με 56 γκολ.
Επίσης βραβεύτηκε η Φλουμινένσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναδείχθηκε και η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν:
Ντιέγκο Καβαλιέρο (τερματοφύλακας, Φλουμινένσε), Μάρκος Ρότσα (δεξί μπακ, Ατλέτικο Μινέιρο), Καρλίνιος (αριστερό μπακ, Φλουμινένσε), Ρέβερ, Λεονάρντο Σίλβα (στόπερ, Ατλέτικο Μινέιρο), Παουλίνιο (μέσος, Κορίνθιανς), Ροναλντίνιο (μέσος, Ατλέτικο Μινέιρο), Ζεάν (εξτρέμ, Φλουμινένσε), Ζε Ρομπέρτο (εξτρέμ, Γκρέμιο), Λούκας Μόουρα (επιθετικός, Σάο Πάουλο), Φρεντ (επιθετικός, Φλουμινένσε).
Καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε ο Άμπελ Μπράγκα της Φλουμινένσε, παίκτης αποκάλυψη ο Μπερνάρντ της Ατλέτικο Μινέιρο, καλύτερος παίκτης ο Φρεντ και κορυφαίος βάσει της ψηφοφορίας του κοινού ο Ροναλντίνιο.
woop.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger