Πρόβλημα επιθετικό... (0-1)

Δείχνοντας για μια ακόμη φορά την ανεπάρκεια του στη δημιουργία φάσεων και το γκολ ο Άρης ηττήθηκε με 0-1 στο φιλικό που έδωσε με τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Ρούμπεν Πουλίδο έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα και το ξεκίνημα των «κίτρινων» στον αγώνα ήταν καλό . Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήταν στο 7ο λεπτό με κεφαλιά των πρώην στόπερ του Αστέρα Τρίπολης ύστερα από κόρνερ του Καζναφέρη.

Οι Πορτογάλοι από το 25' ανέβασαν στροφές πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή, αλλά δε μπόρεσαν να σκοράρουν παρά το γεγονός πως είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 51ο όταν ο Μάριο εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κοέλιο βγήκε τετ α τετ με τον Διούδη ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα, αλλά στην επαναφορά ο Ρόσα Μιγκέλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 56΄σε εκτέλεση φάουλ του Αραούχο ο Διούδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 63ο λεπτό ο Νταβίντ Αγκάνθο πήρε τη θέση του Κώστα Καπετάνου στο ντεμπούτο του με την κίτρινη φανέλα.

Η καλύτερη στιγμή του Άρη στην επανάληψη ήταν στο 93ο λεπτό με το ωραίο σουτ του Δημήτρη Σουνά να περνά λίγο άουτ.

Άρης (Κατσαβάκης): Διούδης, Γιαννίτσης (46' Σουνάς), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (60' Αγγελούδης), Καπετάνος (65' Αγκάνθο), Γκέσιος (82' Κανούλας), Παπαστεριανός (69' Νταμαρλής), Πουλίδο (69' Οικονομόπουλος), Μαργαρίτης, Κοέλιο (82' Αντωνιάδης).
Μπενφίκα (Ντε Μάτος): Λόπεζ, Καρόλε, Πιμέντα, Ντουάρτε (69' Κορέα), Καρντόζο, Αραούχο, Μάριο (83' Κορνέχο), Μβομ, Ασκόε, Σίντνεϊ, Καβαλιέρο (46' Ρόσα).

 thesporters.com

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger