Απειλείται με αφαίρεση βαθμών μέσω Κουλουχέρη !

Ο Θέμης Κουλουχέρης αρνείται κατηγορηματικά να συμβιβαστεί και ο Άρης κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. 
Αδιέξοδο. Εκεί καταλήγει η προσπάθεια των ανθρώπων του Αρη να πείσουν τον Θέμη Κουλουχέρη  να δεχτεί τον διακανονισμό που του προτείνουν για να μην ενεργοποιηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών (μείον τρεις βαθμοί) εξαιτίας της μη καταβολής των 90.000 ευρώ που αντιστοιχούν στις τρεις δόσεις του καλοκαιριού.

Μετά τις προσπάθειες που έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο, χθες, μια μέρα πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, ο Αντώνης Ζαμπέτας είχε μια ακόμη τηλεφωνική επαφή με τον 31χρονο αμυντικό σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον πείσει να μη βάλει τη θηλιά στον λαιμό του Αρη. Απέβη άκαρπη όμως και αυτή, αφού ο παίκτης του Πανιωνίου παραμένει αμετακίνητος στη θέση του και ζητάει την καταβολή και των 90.000 ευρώ που του οφείλονται. 

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η αίτηση για ενεργοποίηση των ποινών θα εκδικαστεί κανονικά το μεσημέρι και ο Αρης κινδυνεύει να μην οριστεί το επόμενο παιχνίδι του, όταν η απόφαση κοινοποιηθεί στη λίγκα (συνήθως μετά από τρεις εβδομάδες) και μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί λύση στην οποία βέβαια θα συναινέσει ο παίκτης.
sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger