Αρθρο 99, επενδυτής και εγγυήσεις

Το ενδιαφέρον για επένδυση στις εγκαταστάσεις του Αρη στο Ρύσιο στο οποίο αναφέρθηκε ο νομικός Στάθης Τσομίδης σε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα.

Η συγκεκριμένη κίνηση θα προχωρήσει, όπως λέγεται, μόνο εάν ολοκληρωθεί η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, όμως και σε αυτή την περίπτωση οι χειρισμοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Τι σημαίνει αυτό; Φυσικά και είναι απόλυτα θεμιτό -και επιβεβλημένο στην κατάσταση που βρίσκονται οι «κίτρινοι»- να μπουν κεφάλαια, που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες.
Η συγκεκριμένη πρόταση, όμως, θα πρέπει να κατατεθεί στη γενική συνέλευση της ΚΜΑ και φυσικά να συνοδεύεται από τις απαραίτητες εγγυήσεις. Είναι στο χέρι των υποψήφιων επενδυτών να πείσουν έμπρακτα για τη σοβαρότητα της πρότασής τους, καθώς είναι λογικό ο κόσμος να εκφράζει τις αμφιβολίες του, έχοντας δει αρκετούς επίδοξους «σωτήρες» της ομάδας του τα τελευταία χρόνια.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΟ «ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»!
Οι οπαδοί του Αρη δεν θα βρεθούν στην Τούμπα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξαιτίας της απαγόρευσης από την αστυνομία και την αρνητική απόφαση της ΓΓΑ. Θα έχουν, πάντως, τη δυνατότητα να συγκεντρωθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τα καταστήματα του γηπέδου «Aris Sport Cafe» και «Beer fc 1914» , τα οποία και -όπως ανακοίνωσαν οι διοικούντες την ΠΑΕ- θα είναι ανοιχτά την Κυριακή.
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger