Στο Ρύσιο ο Βελλίδης-Αναμένεται τιμωρία

Το παρών στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έδωσε σήμερα (5/9) ο Μάρκος Βελλίδης, χωρίς ακόμη όμως να έχει ανακοινωθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ Αρης το ποια θα είναι η τιμωρία για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στο ματς με τον ΟΦΗ.
Βεβαίως ο Ελληνας, τερματοφύλακας, παρά την συνομιλία που είχε με τον Μάκη Κατσαβάκη δεν προπονήθηκε μαζί με όλους υπόλοιπους παίκτες των «κίτρινων», αλλά μόνος του.
Κάτι το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, μέχρι να υπάρξει νέα ενημέρωση από τους διοικούντες. Ετσι με τα μέχρι τώρα υπάρχοντα δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολο να δώσει το παρών στο μεγάλο φιλικό της Κυριακής με την Μπενφίκα.

Αντιθέτως κανονικά με την υπόλοιπα ομάδα προπονείται ο Μανώλης Παπαστεριανός.
Εξάλλου, ο Δημήτρης Ασλανίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Κάτι που δεν συνέβη με τον Ψυχογιό, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός αιματώματος στον δικέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής του Αρη παίκτης θα εξεταστεί αύριο (06/09) από το ιατρικό τιμ, χωρίς ωστόσο η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Επίσης, απόντες από τις προπονήσεις συνεχίζουν να είναι οι Γιαννιώτας και Σουνάς, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στις Ελπίδων και Νέων αντίστοιχα.
* Την Πέμπτη, το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση στο Ρύσιο, ενώ την Παρασκευή (07/09), οι παίκτες του Κατσαβάκη θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα. 
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger