Ζαμπέτας : «O Άρης θα βρει το δρόμο που του αξίζει»

Ιστορική ημέρα χαρακτήρισε την 21η Σεπτεμβρίου για τον Αρη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Αντώνης Ζαμπέτας, λόγω της προσωρινής διαταγής που πήρε η ομάδα, όντας, πια, στον προθάλαμο του άρθρου 99. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις», της Θεσσαλονίκης:  

Αρχικά αναφέρθηκε στη θετική απόφαση του δικαστηρίου: «Μια τεράστια ανακούφιση για τον Άρη θέλει χρόνο και θα επιβιώσει η εταιρία. Θέλω να στείλω τα ευχαριστήρια μου στην ΚΜΑ και στο ΔΣ, στους τρείς νομικούς που αναλάβανε την υπόθεση για της αίτησης αλλά και τους υπόλοιπους. Εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ την ευθύνη να υπογράψω κάτι που αργότερα θα κατηγορούμουνα. Ακολούθησα μαζί με τους υπόλοιπους έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε ώστε να πάρουμε την προσωρινή έγκριση και τα καταφέραμε. Είναι μια ιστορική μέρα για τον σύλλογο, δεν πανηγυρίζουμε είναι το πρώτο βήμα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα και θα το κάνω αυτό ώστε να μην υπάρχει καμία βλάβη στην εταιρία».

Για το κλειδί της υπόθεσης: «Το κλειδί είναι οι διαπραγματεύσεις ώστε η εταιρία να ακολουθήσει πιστά τον προγραμματισμό της. Ο προϋπολογισμός που έχουμε κάνει θα προταθεί στους πιστωτές ώστε να ήμαστε ακόλουθοι , η μη τήρηση έχει πολλούς κινδύνους. Εμείς δεν θέλουμε να κινδυνέψει η ομάδα, ο Άρης θα βρει το δρόμο που του αξίζει. Εμένα ούτε μια στο δισεκατομμύριο δεν μπορεί να με κατηγορήσει κάποιος γιατί ξέρω πολύ καλά τι έχω υπογράψει τα τελευταία χρόνια. Εγώ πιστεύω ότι ο Άρης οδηγήθηκε ως εδώ όχι γιατί φάγανε παραπάνω χρήματα αλλά γιατί υπήρξαν παραπάνω υποσχέσεις».

Για Σκόρδα και τη συσπείρωση που χρειάζεται η ομάδα: «Ο Σκόρδας θα πάρει ολική άρση, εμείς από το 2009 μέχρι σήμερα έχουμε πληρώσει μεγάλο μέρος των χρεών της διοίκησης του Σκόρδα. Εμείς σεβόμενοι τον λαό του Άρη πήραμε την εταιρία πάνω μας γιατί πιστεύουμε στην δυναμική του Άρη που δεν μπορεί αν αφανιστεί. Ο Άρης δεν έχει βοηθηθεί ποτέ από το σύστημα, πάντα μόνος του πάλευε για όσα κατάφερε. Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πράγματα, η διχόνοια στην ομάδα δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε».

Για την εξυγίανση που απαιτεί να γίνει ο κόσμος: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα ανακούφισης για την ομάδα. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω. Θα ακολουθήσει δρόμος εξυγίανσης, επειδή ζω τα οικονομικά της εταιρίας κάθε μέρα από τον Νοέμβριο του 09? που ανέλαβα υπεύθυνος σύμβουλος της ΠΑΕ. Συμφωνώ με το κριτήριο του κόσμου απόλυτα. Πείτε μου εσείς όμως σε ποιόν πλανήτη, αν κάποιος έχει κλέψει λεφτά από την ΠΑΕ Άρης πως μπορείτε να τον βρείτε χωρίς την βοήθεια της Ιντερπόλ; Αυτό που μπορεί να βρει κάποιος είναι αν τυχών έχουν πειραχτεί συμβόλαια παικτών.  Εγώ έχω φέρει αρκετούς εδώ μέσα και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Όποιος έχει στοιχεία να τα φέρει. Εμείς δηλώνουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δώσουμε να δώσουμε στοιχεία στον αέρα και το δηλώνω με μεγάλη άνεση. Να γίνει ο έλεγχος, θα πρέπει όμως να ξεκινήσει από πολλά χρόνια πίσω».

Για τη συμφωνία με τρείς χορηγούς: «Επιτεύχθηκε μια τριπλή συμφωνία χορηγιών με την Ιντερσαλόνικα, την Τζελάλης, αλλά και την εταιρία Grundig, με την οποία υπάρχει δικαστική διαμάχη, αλλά βρέθηκε συμβιβαστική λύση και θα συνεργαστούμε τα επόμενα δυο χρόνια, με αποτέλεσμα να λυθεί ένα τόσο σοβαρό θέμα. Είναι μια μέρα χαράς και χαμόγελων για τον σύλλογο».

Για την προσπάθεια που έγινε στην ομάδα και το μέγεθος του Άρη: «Ο Άρης έχει χάσει την αξιοπιστία του, είναι ένα συνολικό πλαίσιο που πρέπει να βοηθήσει. Όπως βάλαμε όλοι το χεράκι μας ώστε να καταφέρει η ομάδα να παίξει στο πρωτάθλημα. Ήμαστε εδώ παρών δεν φύγαμε και μαζί με τον Άρη θα τα καταφέρουμε. Αν μου λέγανε για άλλη ομάδα δεν θα πήγαινα ποτέ. Όταν πρόκειται όμως για τον Άρη μπήκα μέσα να διοικήσω την ομάδα που αγαπάω. Ο σύλλογος έχει τεράστια δυναμική, είναι ένα τεράστιο υπερωκεάνιο σε όλο τον πλανήτη. Είναι τόσο μεγάλος ο Άρης που η ευθύνη μου φαίνετε πολύ μικρή».
novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger