"Τριπλή" εμπορική επιτυχία της ΠΑΕ Άρης

Ευχάριστα είναι τα νέα για την ΠΑΕ Άρης στο πλαίσιο του εμπορικού τμήματος, καθώς ανακοίνωσε τρείς 
συμφωνίες για τον επόμενο χρόνο (2012-2013).
Πρόκειται για τον "Όμιλο Ιντερσαλόνικα", την "ΤΖΕΛΑΛΗΣ Sports Medicine" και την "GRUNDIG".
Μάλιστα, η συμφωνία με τη "GRUNDIG" θα πρέπει να θεωρείται "διπλή" επιτυχία καθώς η ΠΑΕ Άρης με την εν λόγω εταιρεία είχαν έρθει σε ρίξη στο πρόσφατο παρελθόν.

Αναλυτικά οι τρείς ανακοινώσεις : 

"H Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για ακόμη μια αγωνιστική χρονιά.

Ο 'Oμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατέχει κορυφαία θέση στον ασφαλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τις δραστηριότητές του να διευρύνονται και να επεκτείνονται διαρκώς.

Οι εταιρείες του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς Ιδιωτικής Ασφάλισης, Υγείας, Αερομεταφορών, Οδικής Βοήθειας, Ταξειδίων Ατομικών και Ομαδικών, Τεχνικής Υποστήριξης, Μακροχρόνιας Μίσθωσης Αυτοκινήτου, Πιστωτικών Καρτών, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, με ποιότητα & αξιοπιστία".
                               ----------------------------------------------------------------------------------------

"H Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία ΤΖΕΛΑΛΗΣ Sports Medicine για έναν ακόμη χρόνο.

Η ΤΖΕΛΑΛΗΣ Sports Medicine δραστηριοποιείται στο χώρο των αθλητιατρικών- ορθοπεδικών ειδών πάνω από 25 χρόνια.

Σκοπός και στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει ό,τι καλύτερο, ό,τι πιο σύγχρονο και ό,τι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί στην αγορά, εμπλουτίζοντας και ανανεώνοντας συνεχώς τα προϊόντα της".

                               -----------------------------------------------------------------------------------------
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλωσορίζει ξανά στην οικογένεια των επίσημων χορηγών της ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 την εταιρεία GRUNDIG (συμφερόντων στην Ελλάδα της Π. Σεϊτανίδης Α.Ε.), η οπ
οία θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας. 
Η εταιρεία GRUNDIG ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. 
Η συμφωνία που επετεύχθη αποδεικνύει του λόγου το αληθές, ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο για μια πιο στενή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές στο μέλλον.
Η GRUNDIG δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, των ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών, δορυφορικών συστημάτων κ.ά. 
Για περισσότερες πληροφορίες στο www.seitanidis.com.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger