Νέες επαφές με τον Κουλουχέρη

Νέες επαφές με τον Θέμη Κουλουχέρη ξεκίνησε η διοικούσα επιτροπή του Αρη, για να μπορέσει να βρεθεί λύση σε ένα από τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Μάλιστα, στις συζητήσεις συνδράμει πλέον και η «Κοινωνία Μελών», σε μια προσπάθεια να πειστεί ο πρώην παίκτης των «κιτρίνων» να δεχθεί λιγότερα χρήματα και να αποσύρει την αίτηση ενεργοποίησης των ποινών. Το θετικό είναι πως πλέον και οι επαφές γίνονται σε σαφώς καλύτερο κλίμα και πλέον κι ο ίδιος ο Κουλουχέρης, μετά την μπόρα των τελευταίων ημερών, εμφανίζεται πιο διαλλακτικός στο να βρεθεί μαι εξωδικαστική λύση. Οπως όλα δείχνουν, εφόσον ο Αρης ανεβάσει την αρχική προσφορά των 30.000 ευρώ, ο Κουλουχέρης είναι θετικός στο να αποσύρει την αίτηση από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Θα κατατεθεί το δικόγραφο


Οι ελλείψεις που υπήρχαν στο αρχικό δικόγραφο της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 δεν έβαλαν τέλος στις προσπάθειες των ανθρώπων της «Κοινωνίας Μελών». Αντίθετα, η νομική υπηρεσία που συστάθηκε συνεχίζει τις συνεδριάσεις της, με σκοπό να λυθούν τα όποια προβλήματα και στις αρχές της εβδομάδας να δώσει τη συγκατάθεσή του το Δ.Σ. της «ΚΜΑ», να βάλουν τις υπογραφές τους οι Αθανασιάδης, Ζαμπέτας και να κατατεθεί το δικόγραφο στο μονομελές Πρωτοδικείο. 

Συγχρόνως, συνεχίζονται οι επαφές για τον διορισμό της διοικούσας επιτροπής ως διοίκησης Πρωτοδικείου. Αυτό που πρέπει όμως πρώτα να ξεκαθαρίσει είναι η στάση των τριών μελών, Λαμπριάκου, Κατσιαούνη, Στεφανίδη, οι οποίοι -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- παρουσιάζονται διστακτικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.
sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger