Πήρε αυτό που ήθελε και συνεχίζει ! (1-0)

Τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στη Κέρκυρα επικρατώντας με 1-0 με το "χρυσό" γκολ-πέναλτι του Αγκάνθο.
Οι "κίτρινοι" κέρδισαν πέναλτι μετά από... 539 (!) μέρες που σίγουρα αποτελεί την είδηση της αγωνιστικής !
Ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε για πολλούς λόγους, καί από πλευράς ψυχολογίας αλλά καί βαθμολογικής σημασίας εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Κατσαβάκη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, είχαν διάρκεια και υπομονή, πίεσαν τη Κέρκυρα όμως το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ στο πρώτο ημίχρονο.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ.Γιώργος Κύζας "έκλεισε" τα μάτια του σε δύο περιπτώσεις για πέναλτι (Γκέσιος στο 10' και Καπετάνος στο 45').
Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε ο Άρης το δεύτερο ημίχρονο πιέζοντας τους Φαιάκες, "πάτησε" περισσότερο περιοχή και στο 56' δικαιώθηκε με την ανατροπή του Ψυχογιού.
Ο κ.Κύζας στη τρίτη και "φαρμακερή" περίπτωση σφύριξε άσπρη βούλα μη μπορώντας να κάνει και διαφορετικά.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αγκάνθο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλα πανυγήρια από παίκτες και κόσμο.
Ο Άρης πίεσε να πετύχει και δεύτερο γκολ όμως είχε και πάλι πρόβλημα στη τελική προσπάθεια με τη πολυπρόσωπη άμυνα της Κέρκυρας να κρατάει σε "ρευστό" επίπεδο το αποτέλεσμα.
Η Κέρκυρα λίγο έλειψε να "κλέψει" την ισοπαλία με τον Μπάρκογλου στο 78' όμως ο Βελλίδης στην επανεμφάνιση του κάτω από τα δοκάρια είχε διαφορετική άποψη κρατώντας το "μηδέν".
Ο Άρης διαχειρίστηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το υπέρ του σκορ "ανακουφίζοντας" τους περίπου 14.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" οι οποίοι βοήθησαν στα μέγιστα για τη κατάκτηση των 3 βαθμών.

Άρης : Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Καπετάνος, Γκέσιος (46’ Σουνάς), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (82’ Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Κοέλιο

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης (67’ Γιάντσης), Μπάρκογλου, Λεόν (51’ Νάστος), Μοντέιρο, Χαμπλ (78’ Διαμαντόπουλος), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger