Ντε Μάτος: «Πλέον είμαστε οπαδοί του Άρη» !

Με εξαιρετικά λόγια για τον κόσμο του Αρη μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τη φιλική νίκη της Μπενφίκα με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο εκτελών χρέη προπονητή στους «αετούς», Λουίς Νόρτον Ντε Μάτος.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο προπονητής της Μπενφίκα ισχυρίστηκε πως πλέον άπαντες στο σύλλογο της Λισσαβόνας είναι οπαδοί του Αρη!
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντε Μάτος, ο οποίος αντικατέστησε τον Ζορζ Ζέσους στον πάγκο που δεν ήρθε στην Ελλάδα γι' αυτό το ματς:

«Η ομάδα του Αρη ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι. Πίεσαν πολύ στην αρχή και πήραν ώθηση από μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Από το 20' και μετά όμως ανεβήκαμε και ήμασταν καλύτεροι.Η ομάδα μου πέτυχε ένα γκολ από τα αποδυτήρια και στη συνέχεια ο Αρης ήταν όπως τον περιμέναμε. Ξέραμε ότι θα αντιδρούσε, παρόλα αυτά λειτουργήσαμε πολύ καλά. Το έξυπνο παιχνίδι μας απέδωσε καθώς ο Αρης δεν είχε κάποια ευκαιρία, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά. Αποκομίσαμε πολύτιμες εμπειρίες και τα παιδιά στάθηκαν πολύ καλά».
Για τα νέα παιδιά με τα οποία παρατάχθηκε η Μπενφίκα και τα καλά στοιχεία που έδειξαν: «Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Γίνεται σκληρή δουλειά για την επιλογή των παικτών. Υπάρχουν πολλά ταλέντα και μια ανεπτυγμένη δομή. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες όχι μόνο από την Πορτογαλία, αλλά και από άλλες χώρες.Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα ώστε να μπορέσει να στελεχώσει την πρώτη ομάδα. Είδαμε πολύ καλά στοιχεία. Είμαι πολύ σίγουρος για τους παίκτες που είδατε σήμερα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, ότι θα παίξουν στην πρώτη ομάδα της Μπενφίκα»
Για τον Άρη και τον κόσμο του τόνισε: «Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αρη που ζήσαμε αυτή την εμπειρία και τον κόσμο που δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα και μας χειροκρότησε. Φεύγουμε με μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ευχόμαστε ότι καλύτερο για την ομάδα του Αρη και πλέον είμαστε και εμείς οπαδοί του. Κάθε Σαββατοκύριακο θα παρακολουθούμε την ομάδα». 
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger