Ζήνδρος: «Στήριξη και πίστωση χρόνου»

Η ομάδα του Άρη χρειάζεται την στήριξη από όλους αλλά και την απαιτούμενη πίστωση χρόνου σύμφωνα με τον Γιώργο Ζήνδρο.
Ο παλαίμαχος άσος των «κιτρίνων» σχολίασε το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Μπενφίκα εκφράζοντας την ανησυχία του για την αδυναμία στο σκοράρισμα που παρουσιάζει η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη αλλά και για την μειωμένη προσέλευση του κόσμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


«
Καταρχήν, η Μπενφίκα δεν κατέβασε την κανονική ομάδα. Εμείς παίξαμε λίγο συγκρατημένα. Είναι φιλικό παιχνίδι και έτσι το αντιμετωπίσαμε. Δίνονται ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά. Ο χρόνος θα δείξει. Χρειάζεται υπομονή. Έτσι ξεκινήσαμε και εμείς με τον αείμνηστο Αλκέτα Παναγούλια. Μετά από δύο τρία χρόνια φτάσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο θα πρέπει να γίνονται μία δύο προσθήκες» τόνισε ο παλιός παίκτης του Άρη και συνέχισε αναφερόμενος στην φτωχή επιθετική συγκομιδή της ομάδας.

«
Λέει πολλά αυτό. Δείχνει δυσκολία στο σκοράρισμα. Ελπίζω ο Αγκάνθο να βοηθήσει. Το γκολ είναι το δύσκολο σημείο σε κάθε ομάδα. Αυτό θα γίνει και με το ανέβασμα όλης της ομάδας συν την ικανότητα του κάθε επιθετικού. Μακάρι ο Αγκάνθο να δώσει τη λύση. Είμαστε πρωταθλητές στις ομάδας Κ-17 και Κ-20 και αν βγουν παίκτες από κει θα βάλουμε τις βάσεις για μια καλύτερη πορεία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον λιγοστό κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Μπενφίκα:


«
Χθες (σ.σ. Κυριακή 9/9) ήταν απογοητευτική η προσέλευση του κόσμου. Ο κόσμος έπρεπε να έρθει στο γήπεδο όχι μόνο γιατί ήταν η Μπενφίκα, αλλά γιατί έπρεπε να δείξουμε τη στήριξή μας στην ομάδα. Η ομάδα θέλει στήριξη και πίστωση χρόνου. Ο κόσμος χθες δεν έδωσε θετική ψήφο και αυτό ήταν άσχημο. Όταν πιστεύει ο κόσμος στην ομάδα θα πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος αριθμός».

Τέλος ο Γιώργος Ζήνδρος μίλησε για το μπέρδεμα που προέκυψε σχετικά με το αν η Μπενφίκα θα αγωνιζόταν με την πρώτη ή την δεύτερη ομάδα.


«
Δεν ξέρω πως έγινε. Δεν ήθελαν να δοθεί στη δημοσιότητα ότι δεν θα έρθουν τα αστέρια της ομάδας γιατί θα κόψει τη θέληση του κόσμου να έρθει στο γήπεδο. Η δουλειά των μάνατζερ είναι αυτή. Να κλειδώνουν τα φιλικά με όλα τα αστέρια να είναι παρόντες. Με την Μπόκα ήρθαν όλα τα αστέρια. Πρέπει να γίνουν και άλλες προσπάθειες για να έρθουν ομάδες από το εξωτερικό κοντά μας. Με τις ομάδες που παίξαμε τα προηγούμενα χρόνια όπως η Σίτι και η Ατλέτικο έπρεπε να κάνουμε σύσφιξη σχέσεων. Τα οφέλη για την ομάδα θα ήταν πολλαπλά».

sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger