Πελεκάνος: «Μεγάλη ομάδα με φοβερό κόσμο ο Άρης»!

«Κάθε αθλητής θέλει να παίξει στον Άρη, είναι ομάδα με φοβερό κόσμο», δήλωσε ο Μιχάλης πελεκάνος μετά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε ότι: «Ήταν η τρίτη φορά, που ενδιαφέρθηκε για μένα. Η τρίτη και η καλύτερη»!
«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης», ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρόνου φόργουορντ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». 
«Με όλα τα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε τους στόχους μας». «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Αρβανίτη, εκτιμώ πολύ το ότι προσπάθησαν τόσο πολύ να με φέρουν στην ομάδα», σημείωσε ο Πελεκάνος και εξήγησε ότι: «Με τον κόουτς μιλήσαμε και έδειξε πόσο με θέλει.
Όταν μία ομάδα επιμένει και προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για εσένα, δείχνει πόσο σε θέλει και το εκτίμησα πάρα πολύ».«Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και κάθε αθλητής θέλει να παίξει κάποια στιγμή σ' αυτόν, είναι ομάδα με φοβερό κόσμο», τόνισε ο 31χρόνος φόργουορντ και πρόσθεσε πως: «Ήταν η τρίτη φορά που ο Άρης ενδιαφέρθηκε για μένα. Η τρίτη και η καλύτερη»!
«Ο κόσμος περιμένει από τους παίκτες πολλά πράγματα», συνέχισε ο Πελεκάνος και παρατήρησε ότι: «Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και είναι χαρά μου που θα συμμετέχω σ’ αυτήν. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου. 
Η χημεία θα αποκτηθεί στην πορεία και θα πάνε όλα καλά, όλοι θέλουμε να πετύχει η ομάδα».Ο 31χρόνος φόργουορντ θα υπογράψει σήμερα το συμβόλαιο του στα γραφεία της ΚΑΕ των «κίτρινων» και αύριο (22/9, 5 μ.μ.) θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στο Περιστέρι στο Παλέ. 
Ο Πελεκάνος όλο τον προηγούμενο μήνα και μέχρι να συμφωνήσει με τον Άρη έκανε προπονήσεις με τους αυριανούς αντιπάλους της νέας ομάδας του, από τους οποίους προέρχεται.
pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger