Nα "βουλιάξει" τη Κυριακή το "Κλεάνθης Βικελίδης"

Μετακίνηση των οπαδών του Άρη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ δε θα υπάρξει -όπως αναμενόταν- με τη σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Για ακόμη μια χρονιά οι φίλοι του Άρη δε θα μπορέσουν να δούν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά αγωνιζόμενη στο γήπεδο της Τούμπας, γεγονός που αναμφισβήτητα "πειράζει" στον κόσμο της ομάδας.
Η ΠΑΕ -όπως συνηθίζει- στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας φροντίζει να έχει όλα τα εμπορικά τμήματα της ανοιχτά κατά τη διάρκεια των αγώνων γεγονός που προσελκύει τους οπαδούς του Άρη.
Το μόνο θετικό αντίκτυπο που ίσως υπάρχει σε αυτή την υπόθεση της μη μετακίνησης είναι η συγκέντρωση περισσότερων φίλων του Άρη τη Κυριακή στο περιβάλλοντα χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης".
ARIS Beer F.C. , Sports Cafe, Μπουτίκ, Κοινωνία Μελών Άρη και ό,τι άλλο υπάρχει γύρω από το "Κλεάνθης Βικελίδης" θα πρέπει να είναι ανοιχτά και να "σφύζουν" από ζωή !
Αυτό σημαίνει έσοδα για τη ΠΑΕ, σημαίνει "οξυγόνο" για την ίδια την ομάδα.
Όπως έχουμε επισημάνει κανένα ευρώ δε περισσεύει στον Άρη.
Το "Κλεάνθης Βικελίδης" θα πρέπει να γεμίσει από κόσμο, να "βουλιάξει" για την ακρίβεια σαν να πρόκειται για εντός έδρας αγώνα δίνοντας το "έναυσμα" οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας -έστω λίγο πιο μακρυά από τη Τούμπα- για το πρώτο "διπλό" στο φετινό πρωτάθλημα.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger