Πουλίδο: «100% έτοιμοι με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ρούμπεν Πουλίδο μετά την νίκη του Άρη επί της Κέρκυρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στάθηκε στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας κάνοντας λόγο για 100% ετοιμότητα.
"Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι", τόνισε ο Ρούμπεν Πουλίδο μετά την νίκη του Άρη επί της Κέρκυρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στάθηκε στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Κι όσο για τον Νούνο Κοέλιο ο Πορτογάλος χαφ δήλωσε: "Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλη την πόλη και δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".
"Θεωρώ πως ήταν κάπως φυσιολογική εξέλιξη η εικόνα του ματς στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ήμασταν πολύ πιεσμένοι λόγω του ότι δεν πήραμε κάποια νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και θέλαμε οπωσδήποτε να κρατήσουμε το 1-0 σήμερα. Δεν υπήρξε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και πιεστήκαμε στο τέλος. Απλά μας ενδιέφερε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο", τόνισε ο Πουλίδο για την οπισθοχώρηση του Άρη στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού με την Κέρκυρα και με το σκορ να είναι στο 1-0.
Ο Πουλίδο ευχήθηκε η ενόχληση στον γοφό του σε μία ανύποπτη φάση του πρώτου ημιχρόνου να μην είναι κάτι το ανησυχητικό ενώ για το τοπικό ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να διασκεδάσουμε τη νίκη που πήραμε και να ξεκουραστούμε όσο μας επιτρέπεται. Από εκεί και πέρα θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι στα αποδυτήρια και στην γενικότερη προετοιμασία μας.
Βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι για το παιχνίδι. Για την σημασία αυτού του αγώνα και το τι σημαίνει μπορεί ο κόσμος και εσείς να ασχοληθείτε όλη την εβδομάδα με τα υπόλοιπα. Η δική μας δουλειά είναι μόνο μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα στόχος μας όπως σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να την πάρουμε".
Κι όσο για τον Νούνο Κοέλιο τόνισε για το 1-0 επί της Κέρκυρας και το κομμάτι του παιχνιδιού που ακολούθησε του εύστοχου χτύπημα πέναλτι του Αγκάνθο στο 57' πως: "Η Κέρκυρα πίεσε, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και εμείς από την άλλη προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καμιά φορά κάνει καλό και το να υποφέρεις, Σίγουρα τα τελευταία λεπτά υποφέραμε, αλλά το κάναμε σαν ομάδα, όπως δείξαμε και πάθος. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι".
Για το τοπικό ντέρμπι που ακολουθεί δήλωσε: "Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να βέβαια να υποσχόμαστε πράγματα στον κόσμο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλη την πόλη και δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Τέλος ο Δημήτρης Σουνάς δήλωσε για την νίκη επί της Κέρκυρας πως: "Κάναμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, κρατάμε την καλή εμφάνιση και θέλουμε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε περισσότερο», ενώ δεν μπόρεσε να εξηγήσει την πτώση της απόδοσης του Άρη στα τελευταία λεπτά".
Ενώ για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Χαιρόμαστε που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι κάτι που μας ανεβάζει ψυχολογικά και θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην Τούμπα. Θα ζήσω για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και είμαι χαρούμενος που θα έχω αυτή την ευκαιρία".
sport24,gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger