Κατσαβάκης: «Πήραμε το αποτέλεσμα»

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση του Αρη ήταν ο Μάκης Κατσαβάκης μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με την ΑΕΚ (1-1).

«Νομίζω πως ο Αγκάνθο είναι πολύ ικανός αλλά υστερεί ακόμα σε φυσική κατάσταση. Ήμασταν μέτριοι και δόξα τω Θεώ με αυτή την απόδοση πήραμε θετικό αποτέλεσμα.
Θέλουμε χρόνο και δουλειά και να δείξουμε όλοι κατανόηση σε αυτή την προσπάθεια», είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ελληνας τεχνικός.
Στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου, ο εμπειρος τεχνικός τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ.
«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα το παιχνίδι. Η εικόνα μας ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος. Με την παρουσία του Νταμαρλή στο κέντρο ηρεμήσαμε και πατήσαμε την μπάλα κάτω, χωρίς πάλι να αγγίξουμε υψηλό επίπεδο απόσοδης.
Νομίζω ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ. Εμείς κάναμε το γκολ και πήραμε τον βαθμό. Δουλειά στην νοοτροπία μας μέσα και έξω από το γήπεδο και υπομονή».
Για το πρόβλημα της ομάδας στο σκοράρισμα: «Ήμασταν αρκετά καλοί με τον ΟΦΗ και βγάλαμε ευκαιρίες. Θέλει ηρεμία. Πρέπει να μεταφέρουμε την μπάλα από πίσω. Με το που πατήσαμε την μπάλα δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις να βγει κάτι καλό. Θέλουμε δουλειά και υπομονή».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Διούδη: «Νομίζω ναι…».
Για τους Αγκάνθο, Κοέλιο και Πουλίδο: «Ήρθαν πολύ αργά και δεν έχουν τις ανάλογες δυνάμεις. Ρισκάρισα βάζοντας τους. Ειδικά ο Αγκάνθο είναι πολύ πίσω. Δεν είναι σε πλήρη φόρμα. Η αλήθεια είναι αυτή. Ψάχνουμε να βρούμε παιδιά που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας, αλλά ακόμα δεν τα έχουμε βρει».
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger