Αλεξανδρής: «Ο Άρης έχει πάντα υψηλούς στόχους»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη στο δεύτερο μέρος του αγώνα με το Περιστέρι έμεινε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος δεν απέκλεισε μία νέα μεταγραφική κίνηση.

«Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια πριν από το ματς ότι αξίζει το σεβασμό μας το Περιστέρι γιατί σε όλα τα φιλικά παρόλο που παίζει μόνο μεΈλληνες, έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Τζίμης Κουστένης είναι πολλά χρόνια συνεργάτης εκλεκτών προπονητών και του εύχομαι ολόψυχα πετύχει και ως πρώτος. Εύχομαι στο Περιστέρι να αναγεννηθεί γιατί μας έλειψε το γεμάτο γήπεδό του, είπε ο κόουτς του Άρη. Όσο για την ομάδα του;

«Δεν παρουσιαστήκαμε από την αρχή όπως θα ήθελα. Ήταν έκπληξη για μένα το πρώτο μέρος, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Κάναμε λάθη τακτικής, έπαιξε ρόλο και το Περιστέιρ. Ηρεμήσαμε στο ημίχρονο, δώσαμε εντολές πώς μπορούμε να ανοίξουμε την άμυνα, τις; αποοστάσεις και βγάλαμε την εικόνα που δείχνουμε στις προπονήσεις. Έχουμε έξι ελλείψεις, όταν θα είμαστε όλοι μαζί θα παρουσιάσουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Ευχαριστώ τη διοίκηση Άρη, έκανε ό,τι ζητήσαμε και τον κόσμο που εκτός από την παρουσία του μας στηρίζει και ηθικά με τα μηνύματά του».

Ο Αλεξανδρής ρωτήθηκε αν ο Άρης μπορεί να βάλει υψηλούς στόχους. «Αυτή είναι η ψυχοσύνθεση του κάθε Αρειανού και η δική μου. Κι εγώ στους παίκτες μου είπα "κάντε όνειρα". Όποιος είναι στον Άρη πρέπει να ονειρεύεται».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενίσχυσης σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω αν θα πάρουμε άλλο παίκτη. Έγινε εξαιρετικά επιτυχημένος σχεδιασμός γιατί υπήρχε άριστη συνεργασία με τη διοίκηση. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε μετά γιατί μπορεί να παρουσιαστεί εκ των πραγμάτων κάτι και να κάνουμε κάτι ακόμα».
basketplus.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger