Αλεξανδρής: «Πρέπει να δώσουμε το 100%»

Ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο στις 17.00 σε έναν αγώνα «κλειδί» όπως τον χαρακτήρισε ο προπονητής των "κιτρίνων" Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Δηλώσεις του φιλοξενούνται στο επίσημο site της ΕΣΑΚΕ,όσο και του Αμερικανού σέντερ Σαμ Μούλντροου.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Είναι ένας αγώνας «κλειδί» όσον αφορά την κατάληψη μιας ικανοποιητικής θέσης στην βαθμολογία, προκειμένου να πετύχουμε κάτι καλό στα πλέι οφς και να πραγματοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους.
Έχουμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικά προβλήματα τραυματισμών και θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει ένα πλήρες ρόστερ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό θα καταφέρουμε να το πετύχουμε εάν θα έχουμε για μια ακόμη φορά την θερμή συμπαράσταση των οπαδών μας, διότι είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναγκαία η παρουσία τους».

Σάμουελ Μούλντροου: «Μας περιμένει μια σκληρή αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο. Πρέπει να «παλέψουμε» επί 40', να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική που θα μας υποδείξει ο κόουτς  και να παίξουμε ως ομάδα με πολύ ενέργεια και πάθος. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μια πολύ καλοί ομάδα και αυτό πιστοποιείται από τη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα. Ο αυριανός αγώνας (σημερινός) όμως είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να κερδίσουμε».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger