Mασάδο : «Ηταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο»

Εμφανώς ευχαριστημένος αλλά προσγειωμένος εμαφινήστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Άρη Μανουέλ Μασάδο μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
«Ηταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο.
Περιμέναμε τον Λεβαδειακό να παραταχθεί αρκετά αμυντικά και να κάνει δύσκολο
το έργο μας και το έκανε ακόμη δυσκολότερο καθώς από τα αποδυτήρια ουσιαστικά πέτυχε ένα γκολ.
Μπροστά στο ενδεχόμενο μιας ήττας, η ομάδα αναπτύχθηκε,οι παίκτες μου έδειξαν αγωνιστικές και ψυχικές αρετές,γι' αυτό τους ανήκουν τα απόλυτα συγχαρητήρια.
Είμαστε χαρούμενοι γιατί ήρθαν οι τρεις βαθμοί που είναι το ζητούμενο για όλους τους φορείς της ομάδας.
Θεωρώ ότι η νίκη είναι δίκαιη,πέρα από τη δουλειά που προσπάθησε να κάνει ο Λεβαδειακός.
Κυριαρχήσαμε σε όλους τους τομείς, κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και η απόδειξη των όσων λέω είναι ο αριθμός των επεμβάσεων του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου».
Για την διαιτησία
«Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να σχολιάζω τις διαιτησίες και δυστυχώς οδεύουμε προς τα εκεί.
Οταν υπάρχουν καταφανέστατα λάθη που επηρεάζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα,πρέπει να τα σχολιάσω.
Από τη στιγμή που δεν στέρησαν τους βαθμούς,θεωρώ ότι πρέπει να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας και να δώσουμε τον χώρο στους φορείς που επιβλέπουν τους διαιτητές και να κοιτάξουν πώς θα διορθωθεί η κατάσταση.
Δεν θα μπορούσα να κάνω συγκεκριμένο σχόλιο,γιατί δεν έχω κριτήριο σύγκρισης.Εμείς όταν αναλάβαμε θέλαμε να προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τον καθένα».
Για τον Καστίγιο
«Έχουμε κερδίσει πολλούς παίκτες που προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα.Ο Νέρι βάζει το εαυτό του πίσω από την ομάδα,προσπαθεί να βοηθήσει πρωτίστως την ομάδα κι αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας των επιδόσεών του.
Πρέπει να πάμε βήμα βήμα.Σας είπα νωρίτερα με αφορμή την ερώτηση για τον Καστίγιο ότι δεν είχα δει τα προηγούμενα παιχνίδια ώστε να έχω κριτήριο».
Για μεταγραφές
«Δεν ξέρω πού υστερούσε η ομάδα.Εμείς,όταν αναλάβαμε,δεν προσπαθήσαμε να επιφέρουμε ριζικές αλλαγές στην ομάδα, αλλά να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο κέντρο και στην επίθεση.
Η ομάδα δημιουργεί πλέον ευκαιρίες και αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό,τονώνοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα της επιθετικής γραμμής,θα έρθουν περισσότερα γκολ και νίκες.Τώρα,θα δω τι χρειάζεται η ομάδα,αλλά αυτό θα το συζητήσω μόνο με τη διοίκηση».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger