Σε απολογία ο Τζέιμς-Ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

Aκόμα ένα πρόβλημα προστίθεται στο μπασκετικό τμήμα του Άρη καθώς ο Ντομινίκ Τζέιμς δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για το Ντόνετσκ εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής του Eurocup.
Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση του καλαθοσφαιριστή οφείλονται στο ότι εκρεμμεί η δόση του Δεκεμβρίου που δεν έχει καταβληθεί στο λογαριασμό του.
Η ΚΑΕ Άρης θέλοντας να διαφυλάξει τα συμφέροντα της καλέι τον αθλητή σε απολογία,όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης :

"Ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Ντομινίκ Τζέιμς παραβιάζοντας το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, δεν παρουσιάστηκε σήμερα (23/01) το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», για την προγραμματισμένη αναχώρηση των «κίτρινων» στο Ντόνετσκ, ενόψει του αγώνα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Last 16 στο Eurocup.
Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ κάλεσε με εξώδικο τον παίκτη σε απολογία στα γραφεία της εντός 24 ωρών, ώστε ο τελευταίος να συνεχίσει την τήρηση του εν ισχύ συμβολαίου τους.
Σε αντίθετη περίπτωση, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ δεν πρόκειται να παραχωρήσει στον συγκεκριμένο αθλητή την κάρτα ελευθέρας (letter of clearance), ώστε να μην μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα". 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger