Γουστ-ΑΡΗ στο "εξοχικό" του !!

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας στο "εξοχικό" του τη Δόξα Δράμας με 1-3 σε μία νίκη που οι "κίτρινοι" ήθελαν πολύ,τόσο από βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής άποψης.
Αυτή ήταν και η 5η νίκη του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα,στη προσπάθεια που κάνει να ανακάμψει και να καλύψει το χαμένος έδαφος.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά τον αγώνα με αναγνωριστικό παιχνίδι και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη ήρθε στο 13' με τον Σανκαρέ ο οποίος σε πολύ πλεονεκτική θέση αστόχησε μπροστά από την εστία του Σερεμέτ στέλνωντας τη μπάλα άουτ.
Η ψυχρολουσία ήρθε 6 λεπτά αργότερα με τη Δόξα να ανοίγει το σκορ μετά από άστοχο υπολογισμό του Βελλίδη να διώξει τη μπάλα όπου αυτή χτύπησε πάνω στον Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα.
Η απάντηση του Άρη ήρθε στην επόμενη φάση (20') μετά από σέντρα του Κασναφέρη στο κεφάλι του Ακόστα ο οποίος δε δυσκολεύτηκε με κοντινή κεφαλιά να γράψει το 1-1.
Ο Άρης συνέχισε να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μετά από ωραία οργανωμένη επίθεση ο Καπετάνος σέντραρε για τον Καστίγιο τη κατάλληλη στιγμή και ο Μεξικανός έκανε το 1-2 ανακουφίζοντας τον κόσμο του Άρη.
Λίγο πρίν την ανάπαυλα ο Ουμπίντες έχασε απίστευτη ευκαιρία να "καθαρίσει" το παιχνίδι όταν βρέθηκε απέναντι στον Σερεμέτ σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Δόξας να αποκρούει τη τελευταία στιγμή.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως του πρώτου,με τις δύο ομάδες να μονομαχούν στο χώρο του κέντρου.
Ο Άρης ανέβασε ρυθμούς στα μισά του ημιχρόνου κυρίως από τα αριστερά με Μίσελ,Ακόστα,Καστίγιο ψάχνοντας το τρίτο γκολ που θα "κλείδωνε" ουσιασικά και το παιχνίδι.
Οι "κίτρινοι" έχασαν 2 σημαντικές ευκαιρίες με Νέτο (71') και Καστίγιο (72') αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατήρι και στις δύο περιπτώσεις.
Το εύθραστο 1-2 σε καμοία περίπτωση δεν εξασφάλιζε τη νίκη και σίγουρα δεν ήθελε και πολύ να γίνει η ζημιά για τον Άρη με τη Δόξα να βγαίνει και επιθετικά δημιουργώντας 1-2 επικίνδυνες φάσεις.
Ο Άρης "καθάρισε" μια και καλή το παιχνίδι στο 86' με πρωταγωνιστή και πάλι τον Καστίγιο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με ατομική ενέργεια -μετά από μπαλιά του Σανκαρέ- στέλνοντας τη μπάλα στη κλειστή γωνία του Σερεμέτ.

Οι συνθέσεις :

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Ψυχογιός (46’ Αραβίδης), Τριποτσέρης, Μπριλλάκης, Γελαδάρης, Σικαλιάς (79’ Αμπουμπακάρι), Λίμα, Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Βάντερσον, Ουέλιγκτον (69’ Ρούτσης).

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Καπετάνος, Νέτο, Ακόστα, Ουμπίντες (68’ Τόχα), Καστίγιο (90’ Τριανταφυλλάκος).

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger