Κιτρινόμαυρο Σαββατοκύριακο !

Πιο εύστοχο τίτλο δε θα μπορούσαμε να διαλέξουμε για το Σαββατοκύριακο που μπήκε και αναμένεται να είναι όμορφο όπως και να 'χει.
Τρείς εντός έδρας αγώνες στα τρία μεγαλύτερα αθλήματα με τον Άρη να φιλοξενεί Πανιώνιο,Λεβαδειακό και Παναθηναικό (χρονικά).
Αλεξάνδρειο και "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι έτοιμα να ανοίξουν τις πύλες τους και πάλι με τους οπαδούς της ομάδας να ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρόν και στις τρείς αναμετρήσεις.
Αρχής γενομένης με το παιχνίδι του μπάσκετ στο θρυλικό Αλεξάνδρειο όπου ο Αυτοκράτορας αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (17.00) σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου με τους βαθμούς της νίκης να είναι απαραίτητοι στη προσπάθεια των "κιτρίνων" για βαθμολογική ανάκαμψη.
Ο προορισμός γνώριμος...
Το κιτρινόμαυρο Σαββατοκύριακο συνεχίζεται με "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη να δίνει έναν "κομβικό" αγώνα με τον Λεβαδειακό (17.15) και αν θέλει το διπλό του Καυταντζογλείου να "πιάσει τόπο" θα πρέπει ο Μανουέλ Μασάδο και η παρέα του να κάνουν το αυτονόητο,είτε εύκολα είτε δύσκολα.
Τα πούλμαν ζεσταίνονται καί από την επαρχία και ήδη όλοι οι σύνδεσμοι ετοιμάζουν εκδρομή.
Το όνομα του Λεβαδειακού σαφώς και δεν είναι από τα πιο...εμπορικά αλλά αυτό πολύ λίγη σημασία έχει,γήπεδο όυτως οι άλλως πηγαίνεις για τον Άρη και όχι για τον αντίπαλο.
Επιβεβλημένη η παρουσία στο "Κλεάνθης Βικελίδης" παρά το δριμύ ψύχος και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που έχουν "σκεπάσει" τη χώρα μας.
Τι να λέει,οι θερμοκρασίες στο "Κλεάνθης Βικελίδης" βρίσκονται πάντα σε υψηλά επίπεδα...
Καπάκι όλοι οι δρόμοι οδηγούν και πάλι στο Αλεξάνδρειο όπου η ομάδα βόλει δίνει τον υπερπάντων αγώνα με τον Παναθηναικό (19.30)
Η ομάδα έχει βουλιάξει βαθμολογικά και χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τη στήριξη του κόσμου.
Φωνή,τραγούδι,παλμός η "συνταγή" για να κυλήσει το κιτρινόμαυρο Σαββατοκύριακο ιδανικά και να ομορφήνει ακόμη περισσότερο τις ψυχές όλων των φίλων του μεγαλύτερου Συλλόγου της Μακεδονίας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger