Τελειώνει το σήριαλ Κόκε σήμερα ;

Το...πολυσυζητημένο σήριαλ Σέρχιο Κόκε ίσως λάβει τέλος απόψε με τη συνάντηση που είναι προγραμματισμένη με τους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη.
Ο Ισπανός βρίσκεται για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών για να βρεθεί η χρυσή τομή της επιστροφής του.
Μόνο που αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά με τους διοικούντες της ΠΑΕ Άρης να έχουν το...πάνω χέρι στην έκβαση της υπόθεσης.
Ο χρόνος πιέζει και η διορία που υπάρχει είναι μέχρι τη Τρίτη (31/1) καθώς λήγει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και σίγουρα ο Ισπανός δε θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως και να μείνει χωρίς ομάδα.
Στις προηγούμενες συναντήσεις με την ΠΑΕ Άρης ο Κόκε είχε την εναλλακτική λύση της Λέγκια,όμως μετά το "ναυάγιο" της Πολωνίας ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μένει "εκτεθειμένος" αφού καμοιά άλλη ομάδα δεν έχει δείξει μέχρι τώρα ενδιαφέρον γι'αυτόν και σε συνδυασμό με τη αποδέσμευση του από τη Ράγιο Βαγιακάνο μένει χωρίς ομάδα.
Το...σκληρό πόκερ που παίζεται όλες αυτές τις μέρες ίσως τελειώσει ακόμη και σήμερα αφού υπάρχουν στη μέση και οι επιταγές ύψους 600.000 ευρώ με τις οποίες ο Ισπανός "κέρδισε" την ελευθερία του για να μπορέσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην MLS.
Ο Κόκε χρωστάει χρήματα στον Άρη και ίσως αυτό να είναι το κρυφό χαρτί για τους διοικούντες του Άρη που φαίνεται να εξαντλούν όλα τα χρονικά περιθώρια με τον Ισπανό να μην προλαβαίνει να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο.
Φυσικά όλα αυτά είναι θεωρίες και τίποτα δε θεωρείται δεδομένο σε ένα σήριαλ που μάλλον κούρασε τον κόσμο της ομάδας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger